čtvrtek 28. dubna 2016

Bezkontaktní mytí vozidel

Bezkontaktní mytí vozu. Mytí kol, podběhů, odstranění hmyzu. Mytí motoru a ošetření motorových částí. Ochrana laku Keramická ochrana. Naším cílem je vybudování a provozování sítě samoobslužných automyček na území celé ČR.


Nabízíme komplexní služby mytí vozidel , založené na nejmodernějších technologiích, účinných a vysoce kvalitních chemických prostředcích, šetrných k životnímu prostředí.

Konvenční kartáčové mytí nahrazuje v plné míře a je navíc mnohem více šetrnější k laku. Ruční a bezkontaktní mytí vozidel - Ostrava, keramická ochrana laku karoserie Ostrava, čištění interiérů, leštění karosérií, renovace laku. Vážení zákazníci, vítáme Vás na internetových stránkách naší firmy.


Naše firma se specializuje na služby v oblasti čištění interiérů automobilů a ručního mytí aut. Spolehlivě se dokážeme postarat o vyčištění Vašeho vozidla - jak o znečištěný interiér, tak i o. Nejefektivnější způsob mytí , kterým lze velmi rychle a kvalitně umýt osobní i nákladí automobil. Náklady na jedno umytí se v případě bezkontaktního mytí osobního automobilu pohybují v rozmezí mezi Kč a Kč.


Záleží však na použitém produktu a zvolené aplikační metodě.

Vaše jediné Plusové mytí aut v Praze! Zároveň působí na trhu s autokosmetikou, jako autorizovaný distributor výrobků pro údržbu a čištění vozů pod značkou Auto-cosmetic Porzelack. Excelentní vysoce koncentrovaný čistič s leštícími složkami určený pro snadné čištění osobních, nákladních vozidel , autobusů, karavanů apod. Vynikající i pro bezkontaktní mytí.


Postačí Vám k tomu pouze kvalitní mycí produkt, výkonný vysokotlaký stroj a dodržet doporučený postup mytí. Kolín, Nymburk, Jindřichův Hradec a automyčka Mladá Boleslav. Společnost Auto-Spa Network přichází s nabídkou komplexních služeb v oblasti mytí vozidel. Na našich bezkontaktních mycích linkách si můžete svůj automobil sami umýt nebo využít možnosti umytí speciálně vyškoleným pracovníkem. Automyč ka Classic nabízí kompletní čištění vozidel.


První mycí centrum v obchodních řetězcích Makro. Pro váš vůz si dojedeme a vyčistíme jej dle vašich požadavků. Pouze s kvalitními výrobky (šampon, pěna, vosk atd.) a profesionálně vyškoleným pracovníkem, je možné auto dokonale umýt.


Ruční mytí vozu je technicky složitá procedura. Příliš silné tření houbičkami a mycími košťaty po povrchu auta může způsobit poškození laku, stejně také použití nevhodného přípravku. Právě proto je ruční mytí auta procedura. Společnost EHRLE, jakožto lídr na automobilovém trhu bezdotykových myček, prosazuje tuto metodu mytí , jelikož je, spolu s vyráběnou technikou zařízení a vysokou kvalitou chemických prostředků, velice účinná a bezpečná pro všechna vozidla.


Vysokotlaká metoda bezdotykového mytí používaná v myčkách je podpořena.

Vaše auto si vyzvedneme přímo u vás doma, dokonale vyčistíme, vydesinfikujeme ozonem a vrátíme zpět. To vše při dodržení přísných hygienických opatření. To, co bylo teprve před několika lety novinkou, je dnes již standardem bezkontaktního mytí vozidel. Na bezkontaktně ošetřovaných vozech nespatříte škrábance od kartáčového mytí. Mytí vozidla probíhá šetrným způsobem řízeným tlakem tepelně upravené vody s příměsí autokosmetiky vyvinuté speciálně pro bezkontaktní mytí vozů.


Zastupujeme francouzského výrobce autochemie pro bezkontaktní i kartáčové mytí dopravních prostředků, návěsů, kamionů, plachet a karoserií. Své vozidlo jednoduše umyjte šetrným způsobem s dokonalým efektem. Provoz myčky se stanovišti je prakticky bez čekací doby a za rozumnou cenu. Svého plechového miláčka umyjte šetrným způsobem s dokonalým efektem. Jedná se o velmi účinný a jedinečný způsob mytí , při kterém nedochází k poškrábání karoserie vozu.


Produkty Nerta pro bezkontaktní mytí lze označit za produkty, které nemají žádnou alternativu ! MYTÍ ZDARMA V JABLONCI N. Dalším dárkem pro návštěvníky jablonecké myčky bude zvýhodněná cena mytí. Zvyšuje atraktivitu Vaši bezkontaktní myčky a dokáže rozšířit klientelu. Vnější mycí box je ideální pro mytí dodávek, což Vám pomůže na myčku přitáhnout další skupinu zákazníků.


Díky nízkým pořizovacím nákladům je návratnost investice rychlá, přičemž jednoduchým způsobem může majitel zvýšit svoji.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения