pátek 8. dubna 2016

Krouhačka na řepu

Je to malý, skladný, ale výkonný stroj. Metrák ovoce podrtí za minut. Get without the ads. Unsubscribe from craft destruction? Mlýnek na řepu se využívá i jako bubnové struhadlo, rotační strouhač, drtič jablek, šrotovník na ovoce, zelí, červenou řepu , hlízy.


Vroubkovaný buben vypadá jako velké strouhadlo.

Dobrý den prodám krouhačku na řepu. Plne funkční nerezovy nůž. Inzerát platný do smazání. Strouhání probíhá ručně pomocí otáčení kliky. Poľnohospodárske, chovateľské a farmárske potreby potreby.


Potřeby pro koně a jezdce, chovatele dobytka, farmáře i drobné chovatele. Prodám starší, ale funkční krouhačku na řepu. Struhadlo na řepu rotační - krouhačka.


Ruční, rotační krouhačka je určená pro přípravu krmiv pro hospodářská zvířata Celková výška krouhačky je cm.

Krouhačka kruhadlo struhadlo na řepu rotační. Popis - Řezačka na řepu stojanová. Praktická černo-šedá ruční krouhačka na řepu. Možnost dokoupení náhradního krouhacího bubnu. Modern Agriculture Around The World - Duration: 10:19.


Není potřeba žádný drtič na ovoce, ale stačí tento. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Klasická krouhačka řepy na nohách , vyráběná mnoho let. Povrchová úprava syntetickou barvou, krouhací buben nemá povrch. Vkládací horní otvor - 25cm x 27cm. Po krouhání je dobré propláchnout buben vodou, šťávy jsou agresivní.


Pan Josef Musil z Ledče nad Sázavou je velký kutil. Jedním z jeho výtvorů je například praktická krouhačka na zelí, kterou sestrojil z toho, co dům dal. Doporučte známému Zeptejte se prodejce.


Slouží k ručnímu strouhání řepy a jiných plodin např. Lze dokoupit náhradní buben.

Později už má řepa kořínek prorostený dostatečně hluboko, na to, aby si sáhla pro nutnou vodu. Krmnou řepu zaléváme jen cirka do konce května, pokud je potřeba. Pak už jen v případě opravdu velkého sucha.


Strukturu nakrouhaného materiálu lze ovlivnit nastavením nožů. Jednoduché a robustní provedení krouhačky zaručují její dlouholetou životnost a snadné čištění. Bez ohledu na to, zda řepu zrovna pečete, připravujete si z ní čerstvý salát, vaříte poctivou polévku, grilujete ji jako přílohu, nakládáte ji do zavařovacích sklenic nebo cokoliv jiného (včetně experimentování), je určitě dobré vědět, jaké suroviny s touto rudě sytou zeleninou ladí na jazyku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения