středa 6. dubna 2016

Papírová krajka návod

Tentokrát se můžete nechat inspirovat pořadem Na špacíru a paní Hanou Hajnou, která z pergamenového papíru tvoří umělecká díla. Svoje náměty pro další špacírování nám. Papírová Přání Paper Crafting Látky Krajka Rámečky. This beautiful handcrafted parchment card is done in white work to create a picture of an owl ideal for any male occasion Comes complete with envelope and cello bag and the middle insert is blank.


Tak tady je moje úplně první video :). DIY na papírovou krabičku, do které si můžete dát nějaké věci co najdete. Užijte si ho tak naplno jako.


Dvojvrstvá papírová krajka – návod. Návod – dvojvrstvá papírová krajka Tvořílci. Jak rychle, levně a nápaditě udělat dárkovou tašku téměř všech velikostí z materiálu, který už máte doma? Podívejte se na další nápady na téma Šablony, Krajka a Omalovánky.


Návod jak snadno a rychle vyrobit ubrus pod stromeček - stačí jen látka, lepidlo a nůžky. Několik snadných návodů jak využít papírovou krajku při tvorbě vánočních dekorací a balení nej. Sestavili jsme pro Vás návod na snadnou výrobu papírového draka. Nejedná se o klasického českého draka, ale o draka ve stylu Origami. Jeho složení je velmi snadné a nezabere víc než minut.


Nabízí neomezený prostor zdarma, snadnou a rychlou výrobu fotoknih i jiných fotoproduktů. Klasická šitá krajka Příprava pomocného podkladu Krajka se šije na pomocném podkladu, který musí mít hladký povrch, ale zároveň by měl být pevný, aby se z něj nevytrhávaly nitě. Nejčastěji se využívá sendvičového systému, kde svrchní vrstvu tvoří celastik nebo papír polepený průhlednou fólií a dále. Budete potřebovat: papír vyšší gramáže, raznici kytičky (v tomto případě se jedná o šestilistou kytičku velikosti cca cm), něco na děrovaní jako je špendlík nebo šídlo, já používám quillingové pero, přijde mi optimální díky své šířce, misku s vodou a ručníček nebo žínku, embossovací nástroj s co možná největší kuličkou a pestíky libovolné barvy.


Názvem irská krajka je označován druh háčkované krajky, kterou začaly zhotovovat asi v polovině minulého století pilné ženy v Irsku. Byla pokusem o napodobení pracné, staré šité krajky benátské. Zhotovování irské krajky pomocí háčku přerostlo brzy umění selských žen a stalo se zejména kolem.


Hledáte inspiraci na vánoční věnec? Viz zajímavé video jako uplést vánoční věnec z papíru. Prozkoumejte nástěnku „ papírová krajka “ uživatele monikagi na Pinterestu. Ozdoby nejen na Velikonoce :-) 1. Vytiskněte si předlohu, vystřihněte a obkreslete jednotlivé díly dle obrázku podle jednotlivých barev.


Pergamano - inšpirácie a nápady. NÁVOD NA POUŽITÍ: Jedlý papír potřete velmi tenkou vrstvou decorgelu na rubu obrázku. Tato vrstva slouží k přilepení jedlého papíru na výrobek a současně k oddělení jedlého papíru od vlhkých částí (krémy apod.). Nalepte jedlý papír na moučník a opět potřete velmi tenkou vrstvou decorgelu.


U nás nakoupíte textilní galanterii, kreativní potřeby, bytové doplňky a dekorace, módní doplňky, bižuterii, knihy. Jsme i výrobci bytových doplňků a dekorací, módních doplňků, svíček ze včelího vosku, bižuterie. Toto zboží vyrábíme i na zakázku. CZ - web zaměřený na všechny techniky ručních prací a kreativní činnosti.


Najdete zde články o vyšívání, pletení, háčkování, drhání, tkaní, patchworku, atd.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения