středa 20. dubna 2016

Základní barmanský kurz

Základní barmanský kurz

Základní barmanský kurz je intenzivní 5denní, každý den je zahájen v 8. Barmanské kurzy vedou profesionální barmani. Každý absolvent obdrží certifikát BARTENDER 1. Kurz rozšiřuje znalosti o odbornou terminologii, znalost kompletního inventáře, strojů a zařízení za barem používaných. Cena je stanovena CBA a je jednotná. Mimo barmanské kurzy zpestří Váš večírek naše barmanská show.


Základní barmanský kurz

Havana Club Flair Bartending kurz II. Pokud jste ještě neabsolvovali žádný barmanský kurz , vyberte si některý ze základních. Pokud si jako základní kurz vyberete Euro kurz , můžete se rovnou zapsat i na některý z navazujících pokročilých kurzů.


Intenzivní barmanský kurz , probíhá formou vlastní výuky prostřednictvím lektora CBA a formou samostudia z podkladů dodaných studentům. Kurz navazuje na poznatky získané v kurzu Barbek CBA, rozšiřuje znalosti o odbornou terminologii, znalost kompletního inventáře, strojů a zařízení za barem používaných. Vyzkoušejte základní jednodenní barmanský kurz v Praze, který je určený především pro laickou veřejnost! Tento kurz vedl Tomáš Kubíček, licenční lektor České barmanské asociace. Profesionální barman vás naučí připravovat ty nejznámější koktejly, které si poté můžete připravit i doma.


Celou nabídku barmanských kurzů. Audiovizuální tvorba Hudba - Studio Fontána s. Dvě desítky posluchačů Slezské univerzity v Opavě si v týdnu od 4. Jedná se o tradiční… , veřejný kurz z témat manažerské kurzy, počítačové kurzy, účetní a daňové kurzy, obcho marketingové kurzy, kurzy komunikace, mba, bba a rekvalifikace. Efektivně vás naučíme vše potřebné, co musí každý správný barman umět a znát a provedeme vás vším, pro dobrého barmana na začátku profesní kariéry zcela nezbytným.


Přidáme rady a tipy, které vás. BARMANSKÝ kurz CLASSIC 1. Studentům škol, zaměstnancům v gastro oborech i jiných činnostech, ale i nadšencům a hobíkům, kteří si chtějí barmanskou prací a cocktailem zpříjemnit život a dozvědět se vše potřebné. Pod vedením lektora Zdeňka Javorského, ředitele Vzdělávacího střediska barmanů – ZDENI, lektora certifikace MŠMT, MMR, UV, J. Course IBA, se naši žáci v teoretické části dozvěděli různé zajímavosti o nápojové kultuře, vše o. Celý kurz je zaměřen na pokročilé barmany, kteří již absolvovali základní barmanský kurz a mají zájem se zdokonalit v tomto odvětví gastronomie a prohloubit své znalosti a dovednosti za barovým pultem. V průběhu intenzivního, certifikovaného kurzu se dozvíte vše potřebné do vašeho začátku a odnesete si spoustu rad a tipů jak připravit dokonalou, profesionální kávu.


Naučíte se pracovat v kavárně podle. Platnost poukazu je měsíců a obdarovaný si vybírá z vypsaných termínů, kdy zážitek absolvuje. V případě jakýchkoliv dalších dotazů mě neváhejte kontaktovat. Tento základní kurz je zaměřen také na použití alternativního vybavení – když nemáte speciální barmanské náčiní. Průběh barmanského kurzu.


Kurz probíhá přímo v prostorách oblíbeného – stylového koktejlového baru. Náplň kurzu bude zprvu o teorii a přípravě před prací – nachystání baru. Komfortní individuální barmanský kurz se odehrává v klubové atmosféře profesionálního cocktailového baru a je určen všem zájemcům o práci barmana. Po kohoutích zápasech připíjeli vítězové na trofeje,získané z ocasů kohoutů poraţených protivníků. INFO - barmanský kurz.


Vítaní sú aj začiatočníci, ktorí sa ešte s prácou barmana nestretli, no chceli by rozšíriť svoje obzory a zručnosti za barovým pultom.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения