pátek 15. dubna 2016

Ubrusy damaškové

Next Day Delivery on Eligible Orders! Easy to apply, professional glass cleaner. Huge Range Of Fluorescent Tubes. Free Shipping Available. Check Out Robots on eBay.


Fill Your Cart With Color today! Sváteční bílé damaškové ubrusy s elegantními vzory vhodné pro zvláštní příležitosti. Kvalitní ubrusy s velkým výběrem rozměrů.


Luxusní damaškové ubrusy patří ke společným chvílím u svátečního stolu. Mezi našimi ubrusy najdete kulaté ubrusy, damaškové běhouny a oblíbené bílé ubrusy. Damaškové ubrusy , naprony a ubrousky za rozumné ceny! Textil Hotels pro vás připravil bohatou nabídku textilu do hotelu i do domácnosti.


Ubrusy damaškové

Všechny nabízené ubrusy šijeme ve své vlastní dílně, proto se na nás můžete obrátit s jakýmkoliv požadavkem na velikost, vzor a barvu. Rádi vám jej ušijeme na zakázku dle vašich přesných požadavků a představ. Naše damaškové ubrusy jsou velmi decentní, a tak dokážou dodat nádech luxusu každému stolu.


Z našeho sortimentu si vybere každý. Kromě ubrusů u nás naleznete také povlečení ( damaškové , saténové, hedvábné, bavlněné či flanelové), deky, prostěradla, přikrývky či polštáře. Naše povlečení pro Váš útulný domov. V našem povlečení nejlepší je poležení. Ubrus lísteček bílý TCZ-6.


Ubrusy damaškové

Damašek ubrusy jsou vyrobeny ze 1 bavlny s vysokou gramáží (1gm2). Jedná se o velmi kvalitní ubrusy vhodné do hotelů, restaurací, ale i do domácností. Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. A obléknte-li si k tomu krásnou zástěrku, pak vaší kuchyni žádný muž neodolá.


Tyto ubrusy Vám můžeme ušít ve Vámi požadovaných rozměrech. Vyrobeny jsou ze 1bavlny. Hledat text Cena -Hledat Typ ubrusy běhouny Materiál teflonové damaškové bavlněné plátěné len polyester Řadi. Pro případ rozlití pití a znečištění jsou látky opatřeny teflonovou úpravou, která je snadno omyvatelná a nepohlcuje vodu. Na každodenní stolování teflonový, pvc ubrus nebo pevnější pvc s textilním podkladem.


Látkový vánoční a velikonoční na svátek. Na venkovní párty papírové ubrusy. Chcete běhoun nebo kulatý ubrus? Ušetřete čas výběrem ubrusu na jednom místě na FAVI.


Nabízíme hotelové damaškové ubrusy a rautové sukně. Pro velkoobchodní prodej nás prosím kontaktujte na uvedených kontaktech. Na vyžádání Vám zašleme náš velkoobchodní ceník.


Zboží odpovídá svými vlastnostmi možnostem praní v prádelnách - je odolné vůči vyvářce a chloru. Možnost šití atypických rozměrů. Nabídka obsahuje výrobky žakársky vzorované, hladké i orámované, v celém komplexu dezénů a barevných kombinací. Příroda totiž obsahuje vše, co potřebujeme, a proto našim zákazníkům nabízíme to nejlepší, co jsme dokázali v přírodě nalézt - ať už jsou to materiály jako je tradiční len či bavlna, nebo vůně a čisticí síly naší kosmetiky.


Elegantní bílé damaškové běhouny bez vzoru - hladký atlas. Vhodné pro slavnostně prostřený stůl. Vhodný pro hotely, penziony, restaurace i do domácností.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения