úterý 5. dubna 2016

Stany výprodej

Skladem 1modelů od oblíbených značek např. Naši experti vám pomohou vybrat ten nejlepší, dle vašich požadavků. Více v článku Jak vybrat stan. Vybírejte si Stany podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Prohlédněte si stany , lehněte si na karimatku a do spacáku.


Výprodej potrvá do odvolání. Vše připraveno k vyzkoušení. Obraťte se na náš odborný personál v zelených tričkách. Pomůžeme vám s výběrem toho nejvhodnějšího vybavení právě.


Rodinné stany nabízejí větší prostor a jsou určeny pro tři a více osob. Ty největší mají kapacitu až osob. Zaberou větší plochu, zato jsou krásně prostorné a pohodlné.


Stany výprodej

Pro svou vyšší hmotnost a větší objem jsou vhodné pro autokemping, kde nemusíte řešit každý gram a místo. Od jednoduchých stanů pro nenáročné turisty nebo festivalové fandy, až po nadstandardní pohodlné tunelové stany se ložnicemi pro lidí, ve kterých můžete pobývat celé léto – široká nabídka stanů pro všechny kempaře, turisty, rybáře, skauty a kamarády táborových ohňů. Ultralehké stany jsou z lehkých a kvalitních materiálů. Jsou vhodné pro pěší tůry nebo na kolo.


Kromě nízké hmotnosti vynikají i malými rozměry sbaleného stanu. Extreme Přejít do kategorie. První produktová řada EXTREME nabízí vysoce odolné stany vhodné i do těch nejnáročnějších přírodních podmínek. Zde si můžete za sníženou cenu nakoupit naše předváděcí nůžkové stany. Záruční doba na tyto předváděcí stany je následující: Na konstrukci stanů roky, na opláštění je záruka rok.


Stany výprodej

Zpět do Stany , přístřešky, bivakovací vaky. Jednoznačně v našem internetovém obchodě. Nabízíme levné stany ve výprodeji. Akční ceny stanů ovšem nejsou jediným pozitivem naší nabídky. V nabídce máme kvalitní stany renomovaných značek Husky anebo Coleman.


Máme stany pro osoby, stany pro osoby, stany pro osoby anebo i rodinné stany ve slevě. Zahájili jsme výprodej loňských modelů stanů se slevou až. Jde o konečnou slevu, která bude platit do vyprodání zásob. Prostorný rodinný stan pro osoby s integrovanou podlážkou, která je zárukou maximální ochrany před nepřízní počasí a znečištěním.


Stany výprodej

Límce po obvodu stanu chrání proti vodě a zabraňují podfukování tropika. Vhodný pro dlouhodobé rodinné kempování. Stany Proxes jsou nejprodávanější rodinné stany Ferrino.


Nabídku nejlevnějších produktů seřazených podle ceny naleznete v kategorii levné Stany. Nabídku našich zlevněných produktů naleznete v kategorii Stany výprodej. Produkty v akci naleznete v kategorii Stany akce. Přehled zboží s největší #128175; slevou.


Stany výprodej

HUSKY vám nabízí originální a kompletní sortiment stanů do všech ročních období a rozmanitých podmínek. V několika kategoriích naleznete například extra odolné stany pro náročné expedice v mrazu i horku, lehké stany pro turistiku všeho druhu, univerzální stany pro kempování s přáteli nebo opravdu prostorné stany pro početné rodiny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения