pondělí 25. dubna 2016

Průmyslové čistící utěrky

Společnost Milan Vidlička – AM interier, která je předchůdcem dnešní společnosti ČISTICÍ UTĚRKY s. Záměrem založení společnosti byla skutečnost, že s rozvojem průmyslové výroby je zapotřebí také pečovat o životní. Skvěle se hodí také k běžnému čištění rukou, strojních zařízení a jejich dílů (například v autoservisech, dřevovýrobě nebo jiných strojírenských provozech). Nabízíme lepivé a nelepivé antistatické průmyslové čistící utěrky ke stírání nečistot z kovových, plastových a dřevěných povrchů. Lepivé čistící utěrky jsou netkané impregnované textilie, které zachycují prachové částice, vlákna a nečistoty z výrobků těsně před jejich lakováním.


Silné a odolné papírové utěrky pomáhají udržovat pořádek na pracovišti a zároveň zvyšují bezpečnost – jejich pomocí můžete snadno vytřít a vysušit mokrý povrch a odstranit nečistotu. Hygienické utěrky jsou všestranně použitelné nejen pro odstraňování nečistot v kanceláři, v dílně, ve výrobnách, kuchyních, v sanitárních prostorách, ale pro usušení či čištění rukou. Auto kombinézy Tork Premium-leštěn í. Papírová utěrka dvouvrstvá Papírová utěrka jednovrstvá Papírová utěrka TORK 4Papírová utěrka TORK 4Papírová utě. Průmyslové čistící utěrky.


Den Braven pro jednoduché, ale účinné čisticí práce jako leštění skel oken a dveří, čištění interiéru i exteriéru Vašeho vozu, v rámci stavebních úprav např. Aby to zůstalo zachováno, čisticí utěrky jsou po každém praní a sušení podrobeny vícestupňové kontrole kvality. Pouze když jsou utěrky bezvadné, jsou opět vráceny do oběhu a expedovány. V opačném případě jsou automaticky nahrazeny novými. Papírové průmyslové utěrky mají všestranné využití.


Průmyslové čistící utěrky

Slouží nejen k běžnému čištění rukou, ale využívány jsou především v průmyslu a dílnách, díky své savosti jakýchkoliv tekutin jako je nejen voda, ale i oleje a nejrůznější čistící prostředky, kterými se pak čistí například součástky do strojů. Neváhejte a objednejte si z naší nabídky průmyslovou čistící utěrku za internetovou cenu. Zde nabízíme nejen průmyslové utěrky , ale také stojany a držáky na tyto utěrky , držáky na toaletní papír, různé typy utěrek. Svou nabídku v této kategorii dělíme na podkategorie: stojany a držáky utěrek – kovové stojany s držákem na pytel, kovové a plastové držáky na stěny a stoly aj.


Každý den u nás v eshopu výhodně nakupují stovky zákazníků. ZVG efektivně odstraní i velmi odolné nečistoty, a přesto jsou natolik šetrné, že jsou vhodné i pro očištění lidské kůže a citlivých povrchů, jakým je například plexisklo. Zákazníkům dodáváme především výrobky z papíru určené pro personální hygienu, dále pak průmyslové utěrky , hygienické a čisticí prostředky, úklidovou techniku a další produkty. V rámci komplexnosti nabídky dodáváme našim zákazníkům výrobky renomovaných dodavatelů z celé Evropy a České republiky, kteří splňují náročná kritéria stanovená předpisy EU.


Průmyslové čistící utěrky

Držáky a zásobníky utěrek Dávkovače z modrých ocelových trubek vhodné pro velké role papírových utěrek. Jednorázové papírové utěrky , víceúčelové utěrky z netkané textilie, utěrkové systémy v dávk. Zásobník na mini role se středovým odvíjením TORK PERFORMANCE - červeno-černá. Box na čisticí utěrky Naše obaly, ve kterých dodáváme a skladujeme čistící utěrky , jsou uzamykatelné, opakovaně použitelné a je s nimi velmi snadná manipulace. Dodáváme po dvojicích – pro čisté i použité utěrky.


Firma Hermély se již více než patnáct let specializuje na veškeré služby v oblasti čisticí a úklidová technika. Prodáváme průmyslové utěrky z papíru. Do firem, ordinací, společností i domácností. Velmi jemné tkanivo, citlivé k často umývaným rukám. Ideální pro utírání skla a citlivých povrchů.


Nezanechávají za sebou stopy. Jsou zvláště vhodné pro čištění rukou, forem, výlisků, obrobků a strojních zařízení od ropných produktů, chladících emulzí, barev a jiných nežádoucích roztoků. Utěrky určené pro jednorázové použití. Tyto utěrky jsou bezesporu vhodnější než nekvalitní čistící bavlna a odpadní hadry.


Využití najdou nejen ve. PRŮMYSLOVÉ ZÁSOBNÍKY A UTĚRKY , ŽLUTÝOBCHOD. KIMBERLY CLARK WYPALL Lutěrka - velká role: Pevné, rychle sající utěrky pro všeobecné použití.


Průmyslové čistící utěrky

Popis činnosti: Přímý distributor výrobců profesionální hygieny. Produkty osobní hygieny - dávkovače mýdel, ručníků a rozvoz náplní, průmyslové hygieny - průmyslové utěrky , čistící pasty, hygieny pracovního místa - pracovní židle a protiúnavové rohože.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения