pátek 22. dubna 2016

Pasové dopravníky

Běžná povrchová úprava je lak PU (standard µm, ale lze až 3µm), případně i epoxidový lak. Zajistíme též úpravu povrchu zinkováním, nebo černý plech nahradíme nerezovým. Pásové dopravníky jsou používány zejména k přepravě sypkých či polotekutých hmot na kratší vzdálenost.


V naší nabídce naleznete i teleskopické pásové dopravníky , které jsou vhodné do logistických center a jsou. Své přednosti uplatňují například při přepravě tvarově složitějšího kusového zboží, nebo pro překonávání výškových rozdílů. Jejich použití je výhodné také při vyšších rychlostech nebo v aplikacích, kde je třeba zajistit přesnou polohu zboží. Dlhšie dopravníky , ktorých pás je zaťažený väčšou silou, resp.


V náhonovej stanici je pás opásaný k hnaciemu valcu dvoma voľnobežnými valcami, aby nedochádzalo k. Válečkové a pásové dopravníky řešíme kompletně od vlastní konstrukce po výrobu a montáž. Naší výhodou jsou dlouholeté zkušenosti v oboru manipulační techniky, kterými zaručujeme vysokou kvalitu produktů. Naše stroje najdou uplatnění v mnoha oborech.


Jedním z odvětví jsou i dopravníky do stavebnictví, které jsou. Dodáváme válečkové dopravníky , pásové dopravníky i řetězové dopravníky , dopravníkové systémy pro stavební, hutní, potravinářský, chemický i lehký průmysl. K dalším produktům společnosti patří přepravníky, dopravní systémy pro třídící linky, montážní linky i investiční celky.


Tyto dopravníky jsou určeny převážně k přepravě kusových výrobků tam, kde je potřeba výšková nebo meziúrovňová změna toku materiálu. Nejčastěji jde o zpracování plastů ve spolupráci se vstřikovacím lisem. Naše konstrukce dopravníků umožňuje nastavení úhlu náklonu tratě. S použitím valivé hrany koncové jednotky ø mm lze dopravovat i velmi malá břemena.


Díky kompaktnímu pohonu umístěnému pod pásem jsou eliminovány veškeré externí nerovnosti pásu. Prodáváme válce, které se přímo instalují do válečkové dráhy nebo se umístí pod dráhu, kde brzdí vždy dva válce. Všechny výrobky vyhovují požadavkům pro použití v plynujících uhelných dolech s nebezpečím výbuchu metanu a uhelného prachu.


Dodáváme kompletní technologické celky od výkresové dokumentace až po uvedení do provozu. Zaměřujeme se na pásové, válečkové dopravníky , dále řetězové, podvěsné a EHB dopravníky , manipulátory, průmyslové jednoúčelové stroje a ocelové konstrukce. Strojírenská firma dopravní komponenty. Dopravníky , třídiče a vibrační technika - DRAVE Technology s. Stavebnicový systém konstrukce umožňuje doplnit dopravníky o různé typy podstav nebo je připravit pro zástavbu do větších celků, popř. Vyrábíme několik typů dopravníků v mnoha variantách.


V potravinářském průmyslu jsou často používány pásové dopravníky s hladkými, modulárními nebo destičkovými pásy. Jsou zde kladeny specifické požadavky na použité materiály a komponenty. Nabídka kvalitních strojů, které neustále rozšiřujeme. Poskytujeme odborné služby s lidským přístupem. Zavolejte nám ještě dnes.


Na základě Vaší poptávky vám zvolíme nejvhodnější pás pro vaše využití. Nabízíme také servis, opravu a výměnu starých pásů pro dopravníkové systémy. PVC – Polyvinylchlorid.


DOPRAVNÍKY A DOPRAVNÍKOVÉ SYSTÉMY VÝROBNÍ, MONTÁŽNÍ, EXPEDIČNÍ LINKY - ROBOTICKÉ APLIKACE - AUTOMATIZACE - LINKY PRO DISTRIBUČNÍ CENTRA - do všech průmyslových odvětví po celém světě Výrobní program.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения