středa 6. dubna 2016

Kulový kohout plastový

Kulový kohout plastový

Kvalitní kulový kohout s chromovanou koulí a teflonovými sedly. V případě potřeby lze kdykoliv provést jednoduchou a časově nenáročnou demontáž a výměnu ventilu. Nabídka kulových kohoutů různých druhů a velikostí. Kulový kohout slouží k regulaci průtoku vody. Ovládání je řešeno pomocí páky.


Kulový kohout plastový

V naší nabídce najdete špičkové kulové kohouty s ověřenou kvalitou pro montáž všude tam, kde očekáváte dlouhou trvanlivost a funkčnost kulového kohoutu. FV PPR kohout kulový radiátorový rohový. Součástí balení je červený a modrý rozlišovač. Charakteristika: plastový potrubní systém pro. V této kategorii naleznete široký a ucelený sortiment plastových trubek a nejrůznějších tvarovek a armatur pro rozvody pitné i užitkové vody ve Vaší.


Průměr přes závit: 1mm Vhod. Volte kulový kohout Georg Fischer. Plastový kohout je univerzálním a efektivním řešením. Zvolíte-li levné řešení, může vás nepříjemně brzy překvapit netěsnost nebo selhání armatury, které může mít velmi vážné a nákladné důsledky. Hygienická nezávadnost ve styku s pitnou vodou ( Atestace pro pitnou vodu) Snadná, rychlá a čistá.


Kulový kohout plastový

CZ, kde naleznete širokou nabídku zboží z oblasti voda - topení - plyn - sanita - kanalizace. Nikdy přímo na nádrž - zde je obvykle jiný typ zá. Vstup: S60xvnitřní Výstup: 25mm zahradní kohout - kulový ventil Menu. Kohout plastový DN- redukce na 25mm hadici - Číslo produktu 3Kohout plastový DN- redukce na 25mm hadici - Číslo produktu 303.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Vyrobeno z pochromované mosazi. Maximální provozní tlak PN 42.


Kulový kohout plastový

Dvoucestný, závitový kulový kohout s adaptérem pro pohon nerezový. Armatura je určena k regulaci a uzavírání průtoku média. Vlastnosti: pitná, topná nebo užitková voda, topné plyny, vzduch, pára, benzín, nafta, olej, kerosin, acetylén.


Vhodné i na vysoké tlakové spády a teploty. Výčepní kohout chromový povrch s kompenzátorem. Třídílný kulový kohout , z uhlíkové nebo nerez oceli, celonerezová plná koule. Vysoké parametry: PN 1DN 8-5 PN pro DN – DN 150.


Kč Kč bez DPH 1Kč Kč bez DPH. PPR ventily přímé a kulové kohouty Ekoplastik. Použití: Pro rozvody studené a teplé užitkové vody.


Wavin Ekoplastik - PPR kohout kulový plastový , pro spojování polypropylenových trubek svařováním , tlaková odolnost PN, pro rozvody pitné, studené a. Kulové těsnící kohouty v provedení přírubový, závitový, přivařovací. PPR plastové hrdlo s převlečnou maticí Ekoplastik. Kulové kohouty dodáváme z hlediska připojení v provedení přírubový, závitový a přivařovací v různém materiálovém provedení, jako je šedá litina, tvárná litina ocel, nerezová ocel, mosaz i plast.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения