pondělí 25. dubna 2016

Dřevěné udírny

Dřevěné udírny

Dřevěné zahradní udírny. Prohlédnout udírny Chci rady k uzen í? Nabídka v našem e-shopu. Ručně vyráběné dřevěné udírny. V nabídce máme různé velikosti a druhy udíren. Topeniště a dýmogenerátory.


Dřevěné udírny

Nejčastěji se to stává díky špatné regulaci tahu kouře udírny. I proto mají naše dřevěné udírny Master Smoker tři místa, kde můžeme teplotu a tah kouře regulovat. První je přímo na topeništi, druhé je v přívodním komínu ke komoře udírny a poslední třetí je v komíně komory udírny. Díky snadné regulaci tahu.


Zakázková výroba přesně dle Vašich potřeb. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! DŘEVĚNÉ UDÍRNY S KOVOVÝM TOPENIŠTĚM Řadit podle Výrobce. Zahradní dřevěná udírna SERVANTES S NEREZ STŘECHOU - LEPŠÍ CENA. Rozměry výška: 65cmx50x50cm, délka potrubí 100cm, síla dřevěné stěny udírny 2cm.


Cena je za komplet včetně topeniště! Udírna je s regulací odvodu kouře pro lepší uzení součástí je teploměr a háčky. Možno zaslat, anebo osobní přev. Vybrali-li jste ideální místo pro stavbu své dřevěné udírny , je čas začít přemýšlet nad kouřovodem,tedy trubkou či rourou, která bude propojovat ohniště a udírnu.


U menších obsahů udíren dostačuje, aby byl kouřovot metr dlouhý, zásadní je odizolovat jej od všeho, co by mohlo způsobit vzplanutí. Vybírejte si Udírny podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Tyhle fortelný udírny u nás v Křižanově sami stavíme šroubek po šroubku. Využijte dopravy zdarma a vychutnejte si nejlepší klobásky i maso z nové udírny.


Ve zkratce vše co potřebujete k uzení - stačí zatopit a můžete začít. Udírna umožňuje uzení teplou i studenou metodou, pomocí ks kouřovodu. V případě dřevěné udírny musí být dbáno na bezpečnou izolaci, aby nehrozilo žádné nebezpečí vzplanutí.


Někdy se dokonce navrhuje udělat dřevěnou udírnu ze staré skříně. Tloušťka použitého materiálu 2-3mm. Celkové rozměry výška57cm x hloubka 40cm x šířka 25cm. Kostra udírny by měla být postavena ze stabilních přírodních hranolů cca 50x50mm, záleží však na konkrétním modelu, který si pro stavbu udírny zvolíte. K obložení základní kostry jsou vhodná smrková prkna či smrkové palubky.


Pokud se rozhodnete dělat dřevěné udírně podezdívku, aby. Přístup do ní může být udělaný i shora přes výklopné víko s plechovým komínkem. Udírnu je vhodné stavět na hraně terénní vlny, která umožní dodržet výškový rozdíl mezi udicí komorou a ohništěm. Kouř z ohniště do udírny přivádí. Pozinkovaný plech - udírny z takového materiálu budou levnější ale nevydrží tak dlouho.


Jeden z nejoblíbenějších materiálu na udírny. V naši nabídce jsou také kvalitní grily Weber, zahradní krby Norman a Betowa. U nás najdete vše pro zahradní grilování a uzení. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů udírny.


Dřevěné udírny

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения