pondělí 18. dubna 2016

Dětská deka

Dětská deka

Lze ji použít jak do kočárku, tak i do postýlky či autosedačky. Je vhodná pro alergiky i. Název vzestupn ě Název sestupně Cena vzestupně Cena sestupně Zobrazit vše. Deky a přehozy, Deky a přikrývky, Pro domov, Pro miminka. Jednoduchá háčkovaná deka.


Dětská fleecová deka Maš. Luxusní dětská španělská deka Piel 80x110cm. Velikost vhodná i do kočárku. Deku lze prát v pračce na 30°C. Kvalitní certifikovaná deka značky PIEL S. V naší nabídce najdete lehčí dětské přikrývky ideální na léto.


Do chladných a mrazivých dnů vybírejte dětské deky, co vašeho drobečka krásně zahřejí a uchovají ho v teple. Piknik deka využívá hliníkové fólie na spodní straně, čímž je zaručena tepelná izolace a voděodolnost. Deky na piknik jsou tedy vhodné i do mokré a studené trávy, vaše pohodlí nic neohrozí.


Dětská deka

Tkanina fleece deky piknikové je příjemná na dotyk. Potěší široký výběr designů, ze kterých si vybere každý, ať už. Kukat nopeasti ja helposti Suomeen ja yli 1maahan.


Děti ji milují, lze ji používat celoročně. Udržuje dítě v teple během spánku díky výhřevnosti TOG 9. Lze je použít i jako přikrývky, zavinovačky nebo na hraní. Nabídka barev a provedení zaujme každou maminku.


Iteraktivní deky máme Fisher Price, Bright Starts. Měla být modrá pruhovaná. Použila jsem čtyři odstíny modré, vždy po dvou řadách a mezi každým odstínem jsem uháčkovala jednu řadu v krémové barvě.


Deka mikroflanel ERA 2Kč. Hrací deka s ohrádkou slouží k tomu, aby vaše dítě zůstalo na svém místě. To oceníte zejména v době, kdy se miminko pokouší o první pohyb. Budete mít jistotu, že se vašemu drobečkovi nic nestane. Deky jsou na omak hebké a měkké, příjemně hřejí a děti je milují.


Teploučká dětská deka s oblíbeným Disney hrdinou potěší a zahřeje. DĚTSKÁ FLEECE DEKA MÁŠA A MEDVĚD FRIENDS. Krásná teplá velká deka zahřeje v chladnějších dnech.


Složení: akryl, polyester. Snadno se do ní zachumláte při četbě a jiných odpočinkových aktivitách. Skvělým doplňkem bude do ložnice, kde se dá použít jako praktický přehoz přes postel.


Dětská deka

Díky kompaktní velikosti poslouží i jako pikniková deka. Zaškrtnete-li toto políčko, pak zůstanete přihlášen i po vypnutí prohlížeče. Tuto funkci používejte pouze na svém soukromém počítači, se kterým pracujete pouze vy - nikdy ne na sdílených či veřejných počítačích (v knihovnách, kavárnách apod.).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения