pátek 22. dubna 2016

Konzolový regál

Konzolový regál

Získejte svou slevu ihned a on-line! S naší on-line poptávkou je to snadné. Poradíme vám od pondělí do pátku 7:- 17:00. Přání a požadavky uživatele jsou různorodé (rozteč sloupů, délka sloupů, délka ukládacích konzol, počet ukládacích konzol, zatížení konzol, vybavení regálu podlážkami atd.), takže každý konzolový regál je řešen jako samostatný celek navržený idnividuálně dle potřeb zákazníka.


Konzolový regál

Montáž a prestavba konzolových ramien a políc je bezskrutková, a preto sa dá jednoducho realizovať. Povrchová úprava konzolových regálů je provedena opískováním a následně lakováním. Vyberte variantu (3) Tento produkt není momentálně k dispozici. Přidat ke srovnání Přidat ke srovnání.


Vzhledem k tomu, že přání a požadavky uživatele jsou různorodé (rozteč sloupů, délka sloupů, délka ukládacích konzol, počet ukládacích konzol, zatížení konzol, vybavení regálu podlážkami atd.), je každý konzolový regál řešen jako samostatný celek navržený dle potřeb zákazníka. Regál může být jednostranný: jeho ramena jsou umístěna jen v jednom směru a je tedy určen k umístění ke stěně. Druhou variantou je oboustranný regál , který by měl být postaven do prostoru, aby bylo možné se k oběma jeho částem pohodlně dostat. Získajte svoju zľavu ihneď a on-line! S našim on-line dopytom je to ľahké.


Regal: Personalisiere und konfiguriere dein individuelles Design! Hochwertige, modulare Möbelstücke aus nachhaltigen Materialien. Tür und Schublade auf Wunsch.


Setzen Sie gezielte Farbhighlights. Wählen Sie aus Höhen aus. Flexibilität für Ihr Design.


Materiál může být zakládán jednotlivě, jako svazek nebo jako součást jiné manipulační jednotky. Uložen je vždy na dvou nebo více nosnících téže. Regál je tvořen svařovanou konstrukcí se čtyřmi stojany spojenými výztuhami a pěti patry, které dodávají dostatek prostoru pro umístění těžkého a dlouhého materiálu. Doprava zdarma Minimální záruka roky Právo na vrácení zboží do dnů – Všechno pro firmu. Tieto regály na skladovanie dlhého nákladu ako sú tyče, rúry a dosky, sa dajú ľubovoľne predĺžiť pomocou prídavných prvkov.


Ve spojení s ocelovými rošty se však konzolové regály stávají i velice flexibilním pomocníkem pro skladování nestejnoměrného zboží a to především v případě kde se sortiment a typ zboží průběžně mění. Přídavný regál , slouží k rozšíření základního regálu. Ve středu skladu stojí regál Samotný skladovací prostor sice nabízí spoustu místa – ale není dokonalý. Teprve kombinace prostoru a systému vytváří logistickou jednotku, která přesvědčí nejen vizuálně, ale také získává body po ekonomické stránce. Ak hľadáte bezpečné, organizované ukladanie dlhého a ťažkého tovaru, potom prečo nevyskúšať naše systémy na výrobu konzolových regálov na mieru.


Konzolový regál

Každý konzolový regál staticky počítáme a navrhujeme na míru každému zákazníkovi, tak, aby splnil veškeré jeho požadavky. Díky tomuto postupu se nám daří u tohoto typu skladování dosáhnout maximálního využití kapacity skladovacích prostor. Skladování je horizontálně, takže se dá manipulovat ručně nebo pomocí vysokozdvižného vozíku. Má tedy poměrně specifické využití a rozhodně se nehodí do všech skladů. Nabízíme konzolová řešení od malých, kompaktních regálových řad pro lehké a středně těžké materiály, až po výškové konzolové regály k uskladnění těžkých profilů a tabulového zboží.


Spoločnosti s tak dlhou tradíciou a silným zázemím môžete bez obáv dôverovať. Základnú sekciu tohto regálu môžete jednoducho rozšíriť o prídavné sekcie konzolových alebo vertikálnych regálov pre vlastné úložné riešenie. Extra ramená sú k dispozícii ako príslušenstvo.


Konzolový regál

Konzolový (krakorcový) je. Při skladování tyčí, trubek nebo desek chcete mít kdykoliv rychlý a snadný přístup. Přesně k tomu byly navrženy konzolové regály.


Tyto regály jsou provedeny z regálových stojanů a vyčnívajících (konzolových) rame.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения