středa 27. dubna 2016

Starožitné těžítko

STAROŽITNOSTI STEHLÍK JOSEF. Starožitné skleněné těžítko s motýlem MILLEFIORI. Staré skleněné těžítko s motýlem. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Popis: Prodám staré těžítko , nepoškozené.


Kč (3€) Cena s registrací. Kč (1 €) Cena s registrací. Luxusní stav - viz foto. Rozměry výškA ,cm. Zde nabízím prastaré těžítko z 1. Veškeré údaje garantuji okamžitým vrácením peněz.


Koupit Rezervovat Pokud máte dotaz, zavolejte mi na tel. Nabízíme Vám starožitná skleněná těžítka od známých českých a světových autorů a skláren. Těžítko může sloužit jako dekorace nebo pro zatížení listin.


Starožitné těžítko

Dále se těžítka stala vyhledávaným artiklem sběratelů starého skla. V případě dotazů pište zprávu, odpovídám co nejdříve. Po domluvě a platbě alespoň za poštovné dopředu, lze zaslat poštou. Art deco skleněné, broušené těžítko s jelenem, 30.


Zaujal vás tento produkt? Najdete zde starožitný nábytek, obrazy, porcelán, hodiny, koberce, křesla. Kvalitní ruční sklářská práce našich předků, která je náročně vyzdobena vloženou ležící figurkou lva.


Krásný doklad o šikovnosti a technologické vyzrálosti starých mistrů sklářů. Můžeme jen obdivovat, co se dá do tohoto broušeného těžítka vtěsnat. Do tohoto, tak krásného, malého kousku skla. Těžko dnes odhadnout, kolik výrobních úkonů stálo za.


Moser, Nový Bor, Gallé i Kamenický Šenov. Nákup a prodej starožitností ze stříbra, zlata, mědi, cínu, bronzu a jiných kovů. Nejsme zaměřeni pouze na internetový obcho ale zároveň nabízíme starožitné předměty na čtyřech prodejních místech v okolí Karlových Varů v západních Čechách, bližší informace o kamenných obchodech s fotografiemi prodejen i interiérů včetně zobrazení na mapě ZDE. Budeme se těšit na Vaši návštěvu.


Zlaté starožitné kapesní hodinky dámské jeptišky s diamanty 60. Bronzová soška sova těžítko. Stojánek na hodinky slon bronz.


S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Broušené skleněné vázy, sklenice, číše nebo dózy, jejichž datum výroby sahá až do 18. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Osobní starožitné předměty, starožitné šperky, prsteny, náramky, přívěsky Madonky.


Kapesní zrcátka, tabatěrky, nože na dopisy, němý sluha a další. PŘÁTELSKÁ SOUPRAVA SKLO S KOVOVOU MONTÁŽÍ.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения