úterý 1. srpna 2017

Policové systémy

Kits for Gene Expression Analysis. S regály a policovými systémy už se vám nestane, že budete své věci hodiny marně hledat po bytě. Vybavíme Vaše skladové prostory Máme bohaté zkušenosti s vybavováním firemních skladovacích prostor.


Regálové systémy je zostava dvoch a viacerých regálov zostavených k sebe za účelom získania viac miesta na skladovanie predmetov. Ak uvažujete o kúpe viac regálov, väčšinou narazíte na problém, ako vyriešiť miesto v rohu, ktorý klasické regály prekrývajú a bráni prístupu do police. Co je stylové, a zároveň toho hrozně moc unese? Vybírat můžete z široké nabídky materiálů, rozměrů i designů, takže si jistě najdete takové, jež dají vašim věcem rám a dokonale splynou se zbytkem místnosti. Pořiďte si hotový díl nebo si sestavte vlastní řešení podle svých potřeb.


Chytré policové systémy vám umožní sestavit libovolnou kombinaci, ušitou na míru rozměrům vašeho interiéru a vašim představám. Potřebujete jen menší polici, anebo velkou sestavu? Regály a regálové systémy Do vašich ARCHIVŮ, OBCHODŮ, SKLADŮ nebo DOMŮ. Naše kovové policové regálové systémy slouží k zjednodušení skladového hospodářství. Pomůžeme vám snížit potřebu prostoru a díky tomu.


Specialista na policové regály, regálové systémy a regály na míru. Systémy uspořádání jako jsou například háky pro zavěšení kol jsou skvělým řešením pro tyto případy. Kovové regály a regálové systémy , skladovacie regály. Online predaj, rýchle doručenie po celom Slovensku.


Potrebujete len menšiu policu, alebo veľkú zostavu? Zákazníkům přinášíme profesionální regály do skladů, archivů, obchodů i domácností. Posuvné regálové systémy Flexitek Vám umožní ve stejném prostoru uložit až dvakrát tolik materiálů, archiválií nebo zboží anebo potřebujete pro skladování stejného množství materiálu pouze polovinu prostoru.


Policové systémy

Obslužnou uličku si vytvoříte právě tam, kde ji potřebujete. Ze stavebních modulů je možné vytvořit policové systémy různých délek tak, aby se dosáhlo maximálního vyplnění uvažovaného prostoru a tím maximální kapacity regálů. Policové regály jsou celokovové, stavebnicové konstrukce. Součástí policových systémů je i množství standardních regálových doplňků.


Konstrukce policového regálu slouží ukládání různých druhů zboží a materiálů přímo na police (drobné zboží, krabice, plastové přepravky, šanony, knihy atd.). Zajišťujeme policové regály, paletové regály, automatizované regály, plošinové, konzolové i. Nabízíme širokou škálu inovativních řešení pro uskladnění malých, velkých, dlouhých i krátkých předmětů, težkých i lehkých, ale objemných produktů a výrobků. Skladové systémy - jednoduše. Navrhneme Vám sklad přímo na míru - vyhovujcím vašim požadavkům.


Policové systémy

Dodáváme zejména policové a paletové regály na míru po celé ČR. Regály jsou snadno sestavitelné pomocí zásuvného systému. Další výhodou regálů je vysoká variabilita a záruka měsíců.


Kovové policové regály do pivnice, do garáže, do skladu alebo do špajze existujú v množstve druhov. Kovové, drevené aj pozinkované regálové police – jednoducho všetko. Naše policové regále sa ideálne hodia nielen do domácnosti, ale aj do priemyselných priestorov, skladov alebo do priestorov s veľkou výškou.


Policové systémy

Z profesionálního hlediska jsou nejvhodnější regály kovové, protože u nich lze nejlépe propočítat dovolené zatížení polic. Nabízíme profesionální vybavení pro Váš sklad i dílnu: regály kovové, regálové systémy , kovový nábytek, dílenský nábytek, dílenské vybavení, plastové přepravky, plastové boxy, bedny, palety, vestavby do aut.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения