pátek 6. září 2019

Elektrický drtič ovoce

Elektrický drtič ovoce VARES SHARK FRUIT kW (nerez) -SLEVA. Drtič elektrický s vlastním motorenejrychlejší, nejúčinnější a nejpohodlnější drcení ovoce. Drtič ruční: drcení menšího množství ovoce za pomoci lidské síly, nejlevnější varianta drcení.


Všechny typy drtičů ovoce mají celonerezovou drticí nádobu. Tento prvek zajišťuje velmi snadné vyčištění po práci a také patřičnou hygienu.

Pod drticí nádobou se nachází elektrický motor, který funguje jako pohon. Drtič na ovoce elektrický l - plechová násypka (Zahradní drtič ovoce elektrický l) Drtič na ovoce 30l s násypkou vyrobenou z plechu. Drtič slouží k drcení tvrdého ovoce (jablka, hrušky) před lisováním, případně k drcení syrových brambor. Stroj je poháněn elektromotorem přes řemeno. Drtič SHARK Fruit je opravdu rychlým a především výkonným pomocníkem všech zahrádkářů i sadařů.


Motor drtiče má výkon kW (230V). Drcení probíhá pomocí rotujícího válce s hroty ke kterému je přitláčeno ovoce. Prodám drtič šoťák ovoce.

Vhodné na jablka, hrušky. Zpracování ovoce či zeleniny. Patříme mezi největší prodejce zahradní techniky. Máme vlastní bohaté zkušenosti s prodávanými výrobky. Kvalitní zázemí a tým vyškolených pracovníků.


Vybírejte si Zahradní drtiče větví podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Díky tomu je odolnější, s delší životností a hygienický. Oproti ručnímu drtiči vám šetří práci a námahu, protože nemusíte točit klikou. Okrajovou možností je pak drtič pro. Vrtačkový drtič ovoce je přípravek pro klasickou vrtačku, se kterým si také umelete ovoce.


Drtič ovoce ESE-0je ideálním doplňkem k moštovači, zvlášť pokud potřebujete zpracovávat větší množství surovin. Díky drtiči ušetříte před samotným lisováním jablek, ananasu nebo zázvoru spoustu času i práce, kterou byste jinak museli vložit do ručního nasekání, rozmačkání nebo nastrouhání. Konstrukce je obdobná jako u ručního drtiče. Pouze nádoba je větší a vyrobena z nerezu, válce jsou umístěny na kluzných ložiskách a jsou mírně. Kč Lis na ovoce s centrálním šroubem 12l.


Všechny přednosti z předchozích konstrukcí jako příslušenství násypky, násypný trychtýř a násypný žlab nebo pojezdová kola jsem zachovali (popis naleznete u jednolivých výrobků v bočním menu nebo nově umístěné fotografie-náhledy v sekci SKLAD spolu s orientační cenou).

Elektrické drtiče – nejvýkonnější drtič na ovoce , který zpracuje velké množství ovocných plodů a ušetří vám spoustu práce. Podrcení celé přepravní bedny 25kg zabere méně než 5min. Pro co nejpohodlnější a nejúčinnější používání našich zahradních lisů na ovoce je třeba zakoupit i speciální. Zejména při větší úrodě je téměř nezbytným pomocníkem, který vám ušetří spoustu času a práce. Svým tvarem se může postavit i přímo na lis na ovoce (pres) a můžete mlít ovoce přímo do lisu na ovoce.


Metrák ovoce zemele za cca 10min na malé kousky nerezovým nožem jak na obrázku č. Ruční drtič – poháněn pákou, která díky ozubeným kolečkům přenáší sílu na drtící válce s hroty, vhodný pro menší objemy ovoce. Drtič ovoce , jablek elektrický bez podstavce DE 30L - šrotovník, šrotovač, šroťák, drtič , drtička, krouhač na drcení jablek, ovoce , na jablka, moštování s motorem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения