pátek 20. září 2019

Indesit chladnička s mrazničkou

Indesit chladnička s mrazničkou

Prohlédněte si jejich speciální vlastnosti. Vyberte si z nabídky barev a stylů, aby chladnička perfektně pasovala do vaší kuchyně. Oboznámte sa s ich špeciálnymi vlastnosti. Pozrite sa do katalógu. Skleněné robustní police.


Indesit chladnička s mrazničkou

Prostor určený k bezpečnému uložení lahví. Drahšie, ale modernými funkciami nabitá veľkokapacitné chladničky, ktorá uspokojí aj veľmi náročnú domácnosť. V spodnej časti je umiestnený transparentný box určený na skladovanie zeleniny a ovocia. Zásuvka udrží zeleninu a ovocie po oveľa dlhšiu dobu čerstvú a sviežu.


Kombinované chladničky s mrazničkou majú veľa užitočných technológií, ktoré prispievajú k úspore energie, zabraňujú vzniku námrazy a predovšetkým eliminujú vznik baktérií. Mraznička má úžitkový objem najčastejšie okolo l, existujú však aj chladničky s mraziacim boxom s objemom 2l. NAY, najväčšieho maloobchodného predajcu spotrebnej elektroniky a súvisiacich služieb na Slovensku. Indesit LRSX, nerez. Chladnička je zvyčajne v prevádzke nonstop.


Kombinovaná chladnička s mrazničkou , ktorá má dostatočnú kapacitu pre bežnú domácnosť, šetrí energiu a je vybavená modernými technológiami vrátane prevencie námrazy True No Frost. Ponúka celkový objem až 2litrov, pričom chladiaca časť má objem 1litrov a mraznička litrov. Vnútorný priestor je vydelený prehľadnými policami a zásuvkami. Poteší Vás aj jej výkon, za hodín dokáže zmraziť kg surovín.


Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Spotrebič, ktorý dokáže splniť požiadavky na uchovanie potravín celej vašej rodiny. Tento voľne stojaci spotrebič ponúka celkový využiteľný objem 3l.


Indesit chladnička s mrazničkou

Zboží skladem zasíláme okamžitě. Elegantná chladnička s mrazničkou sa stane ozdobou každej kuchyne. Kombinácia chladničky s mrazničkou patrí medzi tradičnú výbavu domácností. Pri jej výbere sa zamerajte na objem, celkové rozmery , ale aj na počet dverí, ktorými tento šikovný prístroj na výrobu zimy disponuje. Ak myslíte na budúce úspory, zamerajte sa pri výbere aj na energetickú triedu prístroja.


Technológia FrostLess navyše obmedzuje tvorbu ľadu a potrebu manuálneho odmrazovania až o. Celkový objem chladničky (l): 339. Dobrý deň,ponúkam vám na predaj túto stredne šikovnú a plne funkčnú chladničku z mrazničkou značka indesit presne ako je viditeľné foto. Objem mrazničky (l): 104. Cena za chladničku je 149€,no v prípade vážneho a ser. Potraviny si uchovají svěžest a konzistenci mnohem déle díky nezávislým systémům chlazení vzduchu.


Indesit chladnička s mrazničkou

Díky technologii NoFrost není nutné spotřebič odmrazovat. Nájdite si správnu kombinovanú chladničku s mrazničkou , ktorá vyhovie vašim požiadavkám na varenie a nakupovanie. Vyberte si medzi mrazničkami s veľkou dutinou alebo priestrannými chladničkami.


Teraz vám za nákup vybraných modeloch vrátime peniaze späť.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения