středa 25. září 2019

Lisabon počasí

Předpověď počasí na více než týden je pouze výhledem a lze očekávat její upřesňování v průběhu dalších dní. Up to days of daily highs, lows, and precipitation chances. Počasí v Lisabonu - předpověď na dní. When you browse on this site, cookies collect data to enhance your experience and personalize the content and a. Přes den od rána déšť, odpoledne oblačno, večer polojasno.


Nejvyšší teplota °C.

V noci nejnižší teplota °C. Sluníčko je tu jako doma – zhruba 2dní v roce je slunečné počasí. V zimě bývá kolem stupňů. Cestování, počasí a podnebí. Pozrite sa na aktuálnu predpoveď počasia na dní Lisabon.


Nájdete tu predpoveď počasia aj pre ďalšie slovenské mestá. Na Seznamu zjistíte jak bude a kolik bude stupňů v Česku, zahraničí i na horách. The windiest of all days will be Thursday th April as wind will reach 21mph (or 34kmph) at.


Přečtěte si základní informace o podnebí.

Lisabon , Portugalsko ☔ dní detailní předpovědi. Město patří zemi Portugalsko (PT). Norská předpověď zahrnuje teplotu, déšť, tlak, vítr, vlhkost, oblačnost, mlhu, západ a východ slunce. C, nejnižší teplota v noci °C.


Mraky v různých nadmořských výškách: od několika málo mraků (světle šedá) až po zataženo (tmavě šedé). V Portugalsku rozeznáváme dva typy klimatu. Na severu jde o klima oceánské, zatímco na jihu vládne podnebí středomořské.


Sever země se pod vlivem Atlantského oceánu vyznačuje mírným a vlhkým podnebím. Další informace s víc grafů o lisabonském počasí mám na stránce o počasí v Portugalsku. Vizte též: Sintra, Cascais, Estoril, Belém, Cabo da Roca, Setúbal, Arrábida, Oceanárium v Lisabonu.


Portugalské počasí z velké části řídí Golfský prou Atlantský oceán a Středozemní moře. Klima je kontinentální, což znamená, že zimy jsou mírné se srážkami a léto je horké a suché. Vliv Golfského proudu je nejvíce patrný na severozápadě země v provincii Minho, kde je větší vlhko a častější srážky. Kromě normální teploty a předpovědi dešťových srážek, graf zobrazuje pravděpodobnou předpověď. Pravděpodobná předpověď je vytvořena na základě výpočtu několika předpovědí s použitím mírně odlišných počátečních podmínek.


Krátkodobá předpověď počasí pro dnešní a zítřejší den ve městě Lisabon. Proto je důležité, co je to možné se nejlépe připravit, a znát předpovědi počasí. A to jak ty krátkodobé, tak ty dlouhodobé.

Hlavně o letních měsících v červenci a srpnu se zde průměrná teplota. Podívejte se na aktuální počasí Lisabon. Zjistěte si předpověď počasí v Lisabonu.


Nabízíme předpověď počasí také pro další města v Portugalsku. Lisbon - Portugal - WeatherOnline. Jak už to tak bývá můžete si naplánovat sebelepší dovolenou s návštěvou nejhezčích míst a ubytování v nejlepším hotelu, ale vše vám může rychle a bez milosti zkazit počasí.


V Lisabonu panuje středomořské oceánské klima s teplotami okolo °C v zimě a kolem °C v létě, což město předurčuje k celoroční turistice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения