úterý 17. září 2019

Keramicka panvica na volske oka

Panvica na volské oká 6s GRANDE. Je určená na prípravu volských ôk, zemiakových, placiek atd. Ozvláštni Vaše raňajky a. Vďaka anti-adhéznemu povrchu skvele vytvaruje nielen volské oká, ale aj lievance alebo zemiakové placky, a umožní Vám rýchle a diétne vyprážanie. Vhodne na indukciu aj do umyvačky riadu.


Titanová panvica Ø 26cm na lievance micro ceramic.

Pánev na volská oka 7s nepřilnavý povrch GRANDE. Kvalitná liatinová panvica so smaltovaným povrchom s použitím minimálneho množstva oleja, či tuku. Rukoväť panvice je odnímateľná.


Možnosť umývania v umývačke riadu. Doručujeme aj počas víkendu. AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku. Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb.


Preto im TESCOMA venuje mimoriadnu pozornosť a ponúka v tomto odvetví všetko, čo si len dokážete predstaviť – ľahké wok panvice aj masívne grilovacie panvice na steaky.

Z prvotriednych materiálov, s vysoko kvalitnými povrchmi – hladkými, „kamennými“ aj vrúbkovanými. Na každú z nich má samozrejme tiež pokrievky. Materiál: hliník s keramickým povrchom. Keramický povrch panvice je dokonale. Pomocou nich sa dajú vykúzliť skutočne rôznorodé jedlá.


Podľa toho si vyberáme aj typ panvice. Zvlášť špeciálne sú panvice na palacinky so zníženými okrajmi, panvice na volské oká či grilovacie panvice. Odnímateľná rukoväť, panvica je použiteľná vo všetkých typoch sporákových rúr, umývateľná v umývačke riadu. Prezri si u nás panvica na volske oka a porovnaj ceny v 10. S minimálnou potrebou tuku.


Vďaka sklápacej rukoväti nezaberie miesto v skrinke - ale pozor pri manipulácii. Titánová panvica ja určená pre varné pl. Pre veľkú chuť na niečo malé je ideálna dvojica mini panvíc , okrúhla o priemere len. A čo lievance, zemiakové placky alebo volské oká? V katalógu nemáme podrobnejšie informácie o panvica na volské oká.


Nižšie nájdete tovar zodpovedajúci vášmu dotazu v internetových obchodoch. Aké ďalšie vlastnosti môže panvica mať?

Nájdených: 1produktov. Väčšina predajní OTVORENÁ. Aktuálne otváracie hodiny v kontaktoch. Ako tuk sme zvolili sadlo na troške noža. Teda skôr pre pocit, že na panvici nejaký tuk je a pre vizuálny efekt a zistenie skutočnosti, za ako dlho bude panvica naozaj rozpálená.


Aby sa zamedzilo pripaľovaniu, je panva na lievance opatrená antiadhéznym povlakom. Volské oká boli hneď hotové a ich presun na tanier bol doslova. Využívať ju môžete na plynovom, elektrickom a sklokeramickom sporáku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения