pondělí 30. září 2019

Kovové nohy ke stolům

Váš stůl může být naprostý originál. Nakombinujte si nohy ke stolu a stolové desky a vytvořte si jedinečný psací či odkládací stůl, který bude přesně podle vašich představ. V naší nabídce naleznete stolové podnože klasické výšky vhodné pro jídelní nebo pracovní stoly, ale i vyšší nohy určené pro barové.


Stolové podnože přímo od výrobce. Sami si zvolíte model stolové nohy nebo kovové podnože a kombinací se stolovým plátem si sestavíte vlastní bistro stoly. Nebývalá variabilita materiálů, rozměrů i možných provedení umožňuje zákazníkovi objednat si stolové nohy doslova na míru a za velmi příznivé ceny. To vše díky tomu, že stolové nohy ke stolům přímo vyrábíme. V sortimentu najdete centrální podnože, sklápěcí nohy , nastavitelné nohy a další.


Snažíme se poskytovat služby v co nejvyšší kvalitě, proto naše stránky využívají technologii cookies. Podstavce a nohy , to jsou takové kalhoty našeho stolu. Přidejte k nim stolní desku, a celý outfit je hotový.


Můžete vybírat podstavce z masivního dřeva v moderním stylu nebo klasičtější variantu. Některé mají i police, jež slouží jako úložný prostor navíc (stejně jako kapsy u kalhot). Jednoduchý systém upevnění i velká stabilita za skvělou cenu. Nabízíme kvalitní kovové nábytkové nohy i nohy ke stolům.


Vybírat můžete z kulaté i hranaté varianty noh k nábytku. Do každé restaurace patří stoly. Kovové podnoží ke stolu. Stoly můžete mít dřevěné (většinou na nohách), nebo častěji stoly sestavené z desky a kovové nohy ke stolu. Při volbě vhodné nohy ke stolu je nutné vzít v úvahu rozměr desky a účel použití.


Stoly do bistra nebo na venkovní zahrádku budou. Ručně vyrobené kovové nohy v průmyslovém stylu s přiznanými sváry jsou výbornou volbou, když si chcete vyrobit vlastní stylový jídelní stůl. Industriální kovové nohy pro výrobu stolu. Tyto stolové nohy dodáváme v lakovaném provedení.


Speciální lak nanášíme na surové železo a tak je zachován autentický vzhled. Hledáte ke svému novému stolu zajímavé, designové a moderní jídelní židle? Jste tu správně, už jste ji našli. Nožičky jsou vyrobeny z pevného kovu v černé barvě. Na českém trhu působíme už více než let.


Za tu dobu jsme si postupně vybudovali úzký vztah s více než 1výrobci a dodavateli kvalitního kovového nábytku a dalšího sortimentu. Tvar kovových nohou se liší. Nejvíce obyčejná varianta pilířů k moderním stolům pro kuchyň - chromové tyče, které jsou v souladu s retro styly, minimalismem a hi-tech. Stolní houpací síť na nohy bude skvělým společníkem do každé kanceláře! Houpací síť snadno nainstalujete ke stolu, a poté si můžete užívat pohody a relaxace, kterou síť nabízí.


Pořiďte si nové nohy k jídelnímu stolu a váš stůl už vám nikam neuteče. S našima nohama ke stolu bude váš stůl pevně a stabilně stát přesně tam, kde potřebujete! Můžete si tak snadno zmodernizovat váš starý jídelní stůl. Na míru vyrábíme kovové stoly, židle, skříně, postele, regály a další podobné výrobky.


Zakázku je možno realizovat včetně dodávky a montáže. Tento model je použitelný nejenom jako relaxační židle ale také jako lehátko ke slunění. Vysoce kvalitní textilie (PVC - potažený polyester) je počasí odolný a švy jsou svařeny.


Materiál zaručuje optimální ventilaci na sedací a opěrné ploše.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения