středa 11. září 2019

Parní mop karcher

Pomocí kluzáku na koberce lze nyní parním čističem Kärcher také pohodlně osvěžit kobercové podlahy. Jedná se o univerzálního pomocníka pro rychlý úklid v domácnosti, který může být použit jako ruční parní čistič nebo parní mop pro dokonalé čištění podlah. Parní čistič a mop v jednom! Kompaktní parní mop KÄRCHER SC EasyFix je ideální pro použití v kuchyni, koupelně, předsíní, atd.


Parné čističe odstránia 9 všetkých bežných domácich baktérií, ktoré sa vyskytujú na tvrdých plochách. Pomocou klzáku na koberce možno parným čističom Kärcher osviežiť kobercové podlahy. Na nejhorší špínu v kuchyni a koupelně používáme tento parní čistič, dá se použít ale téměř na cokoli. Velmi rychle si poradí i se zažranou špínou. Určite nikto neprihliadol, minimálne pri robení si kávy či čaju z kanvice, tú nádhernú paru, ktorá z nej vystupuje.


Viete však, čo všetko para dokáže? Jej sila poháňa stroje, ale. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. W Nezdržujte se zbytečně úklidem!


Vybíráme: parní mop Jak vybrat parní mop ? Stejně jako parní vysavače po sobě nezanechává žádné stopy. A na rozdíl od obyčejných parních. W Horká pára v kombinaci s návlekem z mikrovlákna umí hotové zázraky.


Vaši podlahu perfektně zbaví bakterií a nečistot, a to bez použití jakýchkoli chemických prostředků. Fast Track Same Day Home Delivery From Only £3. Subject To Availability.


Free Shipping Available. Find Karcher Sweeper now! Klasický mop je dnes již skoro středověký přežitek. Víte vy, co potřebujete? Silný, skladný parní mop , který si poradí s jakýmkoliv povrchem a zanechá vaše p. KÄRCHER SC Upright EasyFix je první parní mop od Kärcher, který se od konkurenčních parních mopů odlišuje hlavně automatickým odvápňováním díky integrované odvápňovací kartuši.


Odvápňování se dá nastavit ve čtyřech režimech dle tvrdosti vody. Další konkurenční výhodou je třístupňové nastavení intenzity páry dle druhu čištěného povrchu. Je také důležité, aby váš parní mop byl dostatečně jednoduše ovladatelný a měl tak dobrou mobilitu. A mobilitu přístroje ovlivňuje hlavně jeho hmotnost.


Pokud by se vám parní mop těžko používal, tak budete koncentrovat páru a vlhkost pouze na jednom místě poněkud déle a to nemusí být vhodné pro vaše podlahy. Stále ale existují výjimky, na které se tento druh úklidu nehodí. Tam ale snižte intenzitu páry na minimum. Voda kondenzovaná na podlaze poměrně rychle usychá, nemusíte se.


Kärcher arranged to have its steam cleaners tested in an independent laboratory for effectiveness in fighting viruses. The result: if used properly, the machines remove up to 99. Kdy se hodí ruční, kdy mop a kdy pojízdný?


Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat parní čistič. Díky své nízké hmotnosti kilogramů a slušné aerodynamice zvládne jeho obsluhu i osoba na vozíku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения