úterý 10. září 2019

Sušárny

Průmyslové sušárny pro tyto účely užívají různé typy průmyslově vyráběných sušiček a sušicích linek a také různé sušicí techniky. Patří sem například konvekce a adsorpce, případně jejich kombinace. Popis procesu sušení, nejedná se o pásové sušárny.


Sušárny

Suroviny jsou sušeny na loži sestaveném z pevných překrývajících se žaluzií se štěrbinami pro přívod horkého vzduchu v sušící zóně a následně čestvého vzduchu v chladící zoně. Překrytí a mírný spád pozinkovaných (případně nerezových) žaluzií. TUNELOVÉ PROGRESIVNÍ SUŠÁRNY. Tunelové progresivní sušárny jsou vhodné pro sušení většího množství jednoho druhu materiálu, především jehličnatého dřeva.


Jedná se o tunelové sušící komory s kontinuálním procesem sušení. Výroba kontinuálních sušáren. Alvan Blanch vyrábí sušárny s širokým rozsahem použití a výkonností doplněné výrobou dalších zařízení pro zemědělství, krmivářství a potravinářství v moderní továrně ve Velké Británii.


Sušárny

Spolumajiteli společnosti se stali odborníci zabývající se dlouhodobě problematikou sušení řeziva a konstrukcí sušáren řeziva. Klimatizační jednotky Tvorba ledu v mrazicích buňkách. Přístroje na studenou vodu.


Náhradní freonová jednotka. Vzduchotechnické jednotky. Produkty Adsorpční odvlhčovače.


Sušárny

Tyto sušárny jsou nejčastěji používány na sušení dřeva pro výrobu nábytku, dřevěných podlah a dalších. Tak zamezíme tomu, aby se vlhkost řeziva zvyšovala i přesto, že je skladováno. STACIONÁRNÍ A KONTEJNEROVÉ PÁSOVÉ SUŠÁRNY VENTOS. Pořiďte si komorovou, vozovou či průběžnou sušárnu LAC.


Standardní komorové sušárny. Hlavním důvodem je zcela jistě vhodnost sušení pro všechny druhy řeziva a tlouštek při relativně menších. Dvouhráňová sušárna určená pro střední a větší provozy. Současné sušárny ovoce. Podobně jako dříve, i v současnosti se ovoce suší nejčastěji v teplovzdušných, konvekčních sušárnách.


Přitápění do sušárny řeziva teplovodním systémem v sobě spojuje výhody obou principů sušení řeziva - vyšší rychlost teplovzdušného a šetrnost kondenzačního způsobu sušení řeziva, který je výhodný hlavně u větších sušáren řeziva. Velké využití regulace otáček sušícího ventilátoru je při sušení bylin a čajových směsí. Regulace teploty a relativní vlhkosti během programu sušení je samozřejmostí u všech sušáren firmy KONEL s. Pomáháme vědě tím, že nabízíme široký výběr produktů, služeb a znalostí našich lidí. Oběh vzduchu Natural Nucen ý. Laboratorní sušárna TCF 1SUPER objem 1L,.


Sušárny - řada M - Binder. Frantík se naučil stavět sušárny na chmel. Jsou kompletně certifikovány pro EU i aplikace v potravinářském průmyslu. Horkovzdušné sušárny s přirozenou ventilací, s nucenou ventilací a vakuové sušárny firem Binder, BMT.


Sušárny

Stavíme sila, sušáreny, dopravníky zrní. High-tech systémy k vyhřívání a sušení materiálů s přesným a spolehlivým průběhem jednotlivých procesů pro použití ve výzkumu, vývoji, výrobě, při obchodní činnosti, ke kontrole kvality. Stovky zrealizovaných zakázek po celé evropě včetně ČR. Prohlédněte si naše reference. Zajistíme Vám stavbu nové posklizňové linky na klíč nebo modernizaci linky stávající.


Nabízíme sila na obilí, sušičky, čističky, dopravníky, vlhkoměry a další technologie. Dodávky a servis laboratorní techniky (centrifugy, třepačky, sušárny , inkubátory, míchadla, váhy, digestoře, germicidní lampy aj.).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения