pátek 13. září 2019

Rodinné stany

Rodinné stany jsou nepřehlédnutelnou součástí většiny kempů. Jsou to ty největší stany , které primárně slouží pro nocování hned několika lidí naráz. V jejich případě je kladen důraz na dostatečný prostor.


A nemusí to být jen dvě oddělené ložnice, ale také předsíňky a ostatní úložná. Ty největší mají kapacitu až osob. Tie najväčšie majú kapacitu až osôb.

Zpět do Stany , přístřešky, bivakovací vaky. Velikost a prostor – tato dvě slova charakterizují rodinné stany. Jsou ideální volbou pro kempování s rodinou či přáteli. Predávame veľké a malé stany , turistické stany , prístrešky ku karavanom a markízy, rodinné stany pre rodiny s deťmi, festivalové stany , stany pre osoby, až stany pre osôb.


V našej ponuke nájdete lacné kvalitné stany , ale aj stany vyššej triedy s kovovou, nafukovacou. Velké a prostorné rodinné stany vytvoří královské zázemí a tu správnou atmosféru. Oddělené ložnice jsou velmi praktické a možnost vzpřímeně se postavit v předsíňce také není k zahození. Levnější varianty nabídnou dostupnější laminátové pruty, duralové jsou ale lehčí a odolnější.


V produktové řadě RODINNÉ se nachází prostorné stany.

Vnitřek stanů tak nabízí dostatek místa pro umístění odepínatelné ložnice, uložení všech nezbytností a ve velké většině i pro volný, vzpřímený pohyb. Zesílená konstrukce a kvalitní použité materiály zaručují dostatečný komfort a stabilně dobrou. Medzi druhé najobľúbenejšie patria tzv. Dobre si pozrite pred kúpou vnútorné rozmiestnenie.


Rekreační a rodinné stany jsou určené na kempování po delší čas pro 2-či více osob. Stany jsou konstruované s ohledem na prostor a pohodlí a jsou nepromokavé. Během pár chvil máte postavený stan. Nabízíme stany od českého výrobce Pinguin. Najdete u nás rodinné , ultralehké i expediční stany pro až osoby, ale i stany pro jednoho.


Naše stany od značky Quechua vás uchvátí. Všechny modely jsou testovány jak v laboratorních, tak v reálných podmínkách. Nejdříve zhotovíme prototyp, který se testuje ve větrném tunelu, kde ho necháme poprat se s náporem větru o různé intenzitě. Poté se stan přemístí do obrovské sprchy, kde na něj po dobu několika. Vybírejte z modelů Outwell skladem.


BROTHER Stan STpro osoby. Dvouplášťový rodinný stan. Stan je vyroben z voděodolných materiálů a po sb.


Pro tuto kategorii stanů se hodí tunelovitá konstrukce stanů, která samozřejmě není samonosná, ale to u rodinných stanů není problém.

Výhodou tunelovitých stanů je výborně využitý. Rozměrově jsou oproti dalším kategoriím velké a to jak ve složeném tak i rozloženém stavu. Dnešní rodinné stany jsou velké kopule. Rekreačné a rodinné stany sú určené na kempovanie trvajúce dlhší čas pro 2-či viac osôb. Stany sú konštruované s ohľadom na priestor a pohodlie a sú nepremokavé.


Stále viac sú tiež populárne nafukovacie stany s konštrukciou. Stačí chvíľka a máte postavený stan. V těchto prostorných stanech může mít každý své soukromí a skvělý komfort.


Velké rodinné stany mají báječný prostor, díky kterému se vyspí až šest osob.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения