čtvrtek 5. září 2019

Krabice na víno 6 lahví

Krabice na víno 6 lahví

Láhev vína je krásná, ale choulostivá věc. Ve střehu musíte být hlavně tehdy, když lahve posíláte poštou – v takovém případě je zabalte do některého z přepravních obalů na víno , které jsou navržené pro rozesílku lahví. Výborně řešený kartonový obal pro zaslání šesti lahví vína. Uchrání lahve před poškozením při pádu z výšky až jednoho metru na tvrdou podlahu.


Při našem náročnějším testování jsme si troufli i na dva metry a lahve to ve zdraví přežily. Obaly na víno Tašky na víno. Krabice na láhví s proložkou. Použijte elegantní kartonové krabice na víno ! V naší nabídce naleznete krabice s víkem nebo kartonové krabice na víno se skládacím uzávěrem. Pro zvýšení bezpečnosti lahve, ale také pro zlepšení estetického dojmu, nabízíme dřevitou vlnou, použitelnou jako výplň krabice.


Dárková dřevěná krabice na lahví. Ideální pro zasílání, doručování kurýry i přepravními společnostmí. Velmi odolné díky pětivrstvé vlnité lepence tlumící nárazy i otřesy. Skvělá absorbce mechanického tlaku. Velice pevné krabice na víno.


Krabice na víno 6 lahví

Ozdobné dárkové krabice na láhve vína či jiné předměty. Luxusní provedení vhodné pro všechny druhy vína a typy lahví. Popis víno , vína, prezentační, stojan, lahví Stojan na víno , prezentační nízký – překližka – láhví Stojany na víno jsou vyrobené z masivu SMRK. Dřevo je přírodní materiál a od toho se odvíjí jeho zbarvení, kresba let, barevný odstín, který není nikdy všude stejný a může být na více či méně místech odlišný.


Všechny mají ucho pro snadné přenášení a na čelní straně hezky zpracovaný výsek, přes který jde vidět na etiketu vína. Vejde se do dárkové krabice vaše víno ? Zabalte ho do obalu, který bude extrémně pevný, jako jsou přepravní krabice na víno , nebo bude vyrobený z vysoce absorpčního materiálu, jako jsou nafukovací obaly AirCover na víno. Na nich je skvělé, že zabírají jen minimum místa na skladě. Pokud ale nechcete ztrácet čas nafukováním AirCoverů, sáhněte po. Kartonová krabice z 3vrstvé lepenky na lahví vína.


Láhve jsou umístěny v krabici ve dvou vrstvách nad sebou. Do krabice se vejde lahví ve dvou řadách po lahvích. Obě řady jsou od sebe odděleny fixační proložkou. Lahve v rámci jedné řady jsou odděleny a fixovány díky prodlouženým klopám krabice , vzájemně se tedy. V krabici lze poslat nebo lahví - krabici lze pomocí nože nebo nůžek zmenšit pro lahve podle předem naznačených značek.


Box je vyroben z kvalitní březové překližky, na kratších stranách otvory pro přenášení. Box vín je také výborný dárek pro Vaše blízké i obchodní partnery a klienty. Vždyť jakou radost máte vy sami, když dostanete dobré víno ? Přepravní krabice na víno PROFI jsou speciálně navržené pro zasílání poštou a zásilkovými společnostmi. Lahve na víno se zasunují do speciálních pouzder z pětivrstvé vlnité lepenky, které poskytují společně se stěnou krabice dodatečný tlumivý účinek při nárazech a. Vhodné pro typy lahví bordeaux, schlegel, california a vinselect. Odnosné krabice na víno jsou praktickým obalem, který nejenže slouží ke snadnému přenášení lahví vína, chrání jejich obsah, ale navíc může i podtrhnout význam dárku.


Krabice na víno 6 lahví

Nejedná se o žádný atypický výrobek, ale naopak o hojně rozšířený obal, jehož obliba vzrůstá především v zimním období, kdy se používá. Dřevěné obaly na víno již na první pohled vypadají luxusně a hodí se jako dárek ke každé příležitosti. V nabídce máme dřevěné obaly na jednu i na více lahví vína, truhly, kufříky či boxy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения