pátek 27. září 2019

Plastový poklop na septik

OV) chrání životní prostředí a umožňuje Vám nestarat se o odpadní vody. Homogenní i lehčené septiky , respektive plastové nádrže, vyrábíme. Nemáte někdo nějaký dobrý typ, jak zamaskovat poklop od čističky, jímky,. Samonosný septik dvoukomorový s usazením bez betonáže.


Vstupní otvory jsou zakryty poklopem. Gunnex Profidrain plastový poklop k šachtě nebo rámu. Nadstavec má po obvode závit. V prípade potreby je možné použiť aj viac kusov na seba. Plastový poklop je v zelenom prevedení a je pochôdzny.


Při výběru poklopu na septik je nutné brát v potaz situační umístění septiku a jeho vyústění. Základním kritériem při výběru je zatížení poklopu – tedy jestli se přes něj bude přejíždět, chodit, jestli bude zatížený sněhem, nebo nebude zatížený vůbec. Plastové poklopy vyrábíme ve standartních velikostech i na objednávku podle rozměrů dodaných zákazníkem. Pro cenu výroby na dodané rozměry nás kontaktujte telefonem nebo e-mailem. Tříkomorový septik funguje na základě biomechanického přečištění odpadních vod.


V první komoře zůstávají pevné části odpadu, které se usadí na dně a postupně se rozkládají. Hrubě přečištěná voda protéká do druhé komory, ve které dál probíhá proces vyhnívání. Do třetí komory se dostane již jen.


Poklopy na šachty a jímky - kvalitní šachtové poklopy a vzduchové izolace. R kvalitní šachtové poklopy. V nabídce máme například plastové poklopy Hermelock – polyuretanové, vodotěsné a plynotěsné poklopy. Poklop na vodomernú, alebo prečerpávaciu kanalizačnú šachtu DN60 môžete použiť ako náhradný diel keď sa vám pôvodný poklop nejakým spôsobom poškodil. Poklop vodomernej šachty môže byť dodaný vo farb.


Takto upravený kryt na žumpu nezavadzia a je esteticky prijateľnejší ako plastový alebo kovový poklop. Vyrobte drevený rám, ktorý bude pohodlne väčší ako originálny poklop. Z vnútornej strany rámu pribite latky, ktoré budú slúžiť ako doraz na umiestnenie krytu. Z dosák vyrobte kryt, ktorý bude do rámu. Materiály pro inženýrské sítě - KANALIZACE - PLYN - VODA.


B1dle stavebních předpisů ČSN EN1se používají pro zakrytí vstupních šachet kanalizací v chodnících, pěších zónách, kde může dojít k občasnému najetí automobilu a parkovištích pro osobní automobily. Tím se septik liší od jímky, tzv. Navíc vestavěný anaerobní filtr zajišťuje, že ven vytéká voda šetrná k životnímu prostředí. Do těchto míst doporučujeme použít septik dvouplášťový. Odpadní voda se z první do druhé komory dostává průtokem nade dnem septik.


Plastový poklop na septik

Septik tříkomorový Co je septik ? Kompozitní poklopy pro náročné. Naleznete u nás široký výběr kompozitních poklopu v rúzném zatížení B12 C25 D40 E60 F900. Různých rozměrů, průměrů vhodných pro zakrytí šachet.


Litinový čtvercový poklop s rámem. Pro použití na zakrytí šachet a vstupních otvorů mimo pojezdové plochy, nebo plochy s pojezdem osobních aut. Vašu dennú spotrebu na osobu je ťažké vypočítať, kedže nie každý spotrebuje rovnaké množstvo. Sú ľudia čo spotrebujú 100L denne a sú ľudia čo spotrebujú 30L denne.


Takže priemerná spotreba je tých 65L denne na osobu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения