středa 11. září 2019

Ruční rozmetadlo

Ruční rozmetadlo

Vozík pro posyp nebo ruční rozmetadlo využijete v zimních i letních měsících k posypu solí, osevu nebo hnojení půdy. Manuální, levné posypové vozíky a rozmetadla najdete u výrobců zahradní techniky, jako jsou Gardena či Hecht. Možnost regulace rozmetání. Je vhodné pro menší plochy trávníku nebo hůře dostupná místa.


Ruční rozmetadlo

Použití a aplikace hnojiv ručním. Jednoduché vykonávanie posypov obtsarajú rozmetadlá a posypové vozíky. HECHT 2- manuální rozmetač , HECHT - ruční rozmetač hnojiva, osiva nebo soli , Solo 4ruční rozmetadlo granulát. Bateriové ruční rozmetadlo Wolf-Garten WE-B Lehké ruční rozmetadlo bateriově poháněné s celoročním využitím pro aplikaci osiva, hnojiva, křemičitého písku a soli.


Zásobník vyrobený z antistatického plastu pojme až l. Velký plnicí otvor umožňuje snadné naplnění a víko se závitem chrání uživatele před škodlivým prachem. V naší nabídce naleznete ruční rozmetadlo granulátu. Snadná manipulace s rozmetadlem. Rozmetadlo zajišťuje rovnoměrné dávkování materiálu. Do naší nabídky jsem zařadili rozmetadlo , které je na použití velmi snadné a pohodlné.


Ruční rozmetadlo

Množství posypového materiálu se nastavuje přímo na ergonomicky tvarované rukojeti. Ruční sypač se ovládá pomocí ruční kliky. Přesné rotační rozmetadlo hnojiv pro aplikaci jemně i hrubě granulovaných hnojiv. Hnojiva, tedy především granulovaná průmyslová hnojiva můžete samozřejmě rozmetat ručně. V zimě pro posyp solí nebo jemným štěrkem.


V létě při péči o trávník – hnojiva nebo osivo. V nabídce máme také ruční rozmetadlo na baterie. Přenosné ruční rozmetadlo je vhodné pro menší travnaté plochy a zahrady.


Ruční rozmetadlo

Lze ho využít zejména pro aplikaci travních semen a hnojiv. Umožňuje rovnoměrnou aplikaci a je snadno ovladatelné. Pro rovnoměrné rozsévání osiva, granulovaných hnojiv, soli, písku.


Ideální pro menší zahrady. Určeno pro všestranné použití. Kapacita nádoby je litrů. Ergonomicky tvarovaná rukojeť snížuje unavu ruky.


Kompaktní a lehké ruční rozmetadlo hnojiv. Kvalitní posypový vozík, rozmetadlo , které využijete po celý rok. Naše aplikátory hojiv a osiv oceníte při plošném vysévání nových trávníků, ale i při jarním dosevu poškozených travních ploch.


Jsou určeny také pro rychlou a rovnoměrnou aplikaci hnojiv, písku nebo třeba i soli při zimním údržbě chodníků. Obsah násypky se aplikuje za pomocí otočné kličky a rotačního aplikátoru. Proč využít rozmetadlo nebo aplikační vozík při aplikaci hnojiv. Hlavním důvodem pro použití rozmetadla při aplikaci hnojiv je rovnoměrnost a přesnost aplikace. Při přesné a rovnoměrné aplikaci hnojiva nehrozí popálení trávníku a trávník roste rovnoměrně po celé své ploše.


Jediná ruční sečka na trhu, která splňuje všechny uvedené parametry včetně pískování suchým křemičitým pískem je Gandy 6 Gandy 9 nebo Spyker P 70. Na velké trávníkové plochy použijte profesionální rozmetadlo Spyker s přesným rozhozem všech aplikovaných materiálů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения