středa 25. září 2019

Mobilní regály

V mobilní verzi mohou být regály policové, paletové a také konzolové. Velice rádi se budeme věnovat vašim přáním a navrhneme řešení přesně dle vašich požadavků. Jak mobilní regály fungují.


Mobilní regály

Princip systému spočívá v tom, že regály se pohybují po kolejích a těsně k sobě přiléhají. Obsluha otevře vždy jen tu uličku, do které potřebuje přistoupit a tím dochází k velké úspoře zastavěné plochy. Zaměření prostoru zdarma. Návštěva naším pracovníkem, zaměření daného prostoru pro potřeby regálového systému, zjištění Vašich potřeb, představa a možnosti manipulace - jakou technikou disponujete a jakou kapacitu regálů nebo vybavení potřebujete do skladu, domácnosti nebo kanceláře. Mobilní paletové regály Movirack - U systému Movirack jsou regály kompaktnější a jejich skladovací kapacita je podstatně zvýšena.


A to vše bez omezení přímého přístupu k jakékoli položce na skladě. Mecalux: Kovové regály , skladovací systémy, automatické sklady. Nosnost police je minimálně 1kg. S regály a policovými systémy už se vám nestane, že budete své věci hodiny marně hledat po bytě.


Mobilní regály

Paletový regál je dosud nejvíce využívaný pomocný prostředek v oblasti skladování a kompletace. Jednoduchý na instalaci, flexibilní v použití, nadstandardní nosnost. Zkroťte je a dejte své koupelně řád díky regálům a poličkám.


Mobilní regály lze ovládat ručně nebo automaticky přes integrovaný RF-systém. Pojízdné neboli mobilní regály , jsou sestaveny z jednotlivých policových regálů. Systém pojízdných regálů je uložen na podvozcích, které umožňují snadný pohyb v prostoru.


Mobilní regály

Mobilní policové regály šetří Vaše náklady na prostor, navyšují úložnou kapacitu až o. Máte problém s umístěním stále většího množství papírů nebo spisové a archivní agendy? Nechce se Vám platit za další prostory a stěhovat spisovnu? Zvolte aplikaci mobilních regálových systémů.


Jsou zde vodící kolejnice s drážkami a hladké kolejnice, tzv. Horní plocha těchto pojezdových a vodicích kolejnic je na úrovni podlahy. Vzhledem k tomu, že podlaha v nově stavěných budovách není.


Mobilní regály

Základním principem je uložení na kolejnicích. Skladové vybavení, policové regály s velkoplošným zatížením, regály policové, regály stavebnicové, bezšroubové regály , univerzální policové regály , speciální regály pro skladování disků a pneumatik, spádové regály , víceúčelové regály. Všechny ty malé lahvičky, krémy, mýdla… Je jich tolik! Prověřte nejprve, zda-li není možné váš stávající stacionární regálový systém zmodernizovat na mobilní regály včetně možnosti případného využití stávajících regálů.


Máte pak šanci efektivně zvýšit kapacitu skladů až o bez nové investiční výstavby. Zajišťujeme policové regály , paletové regály , automatizované regály , plošinové, konzolové i. Podvozky se pohybují po kolejích na podlaze nebo zabudovaných do podlahy. Díky převodům je manipulace s regály velmi snadná.


Celou sestavu je možno vybavit uzamykáním a zabránit tak neoprávněnému přístupu. Nabízíme skladové regály - kovové regály , konzolové regály , regály na míru, kovové police a příslušenství k regálům. Regály od KREDO- Regály s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения