středa 18. září 2019

Recept na americkou pizzu

Americká pizza - recept : Do mouky přidáme vodu, droždí, sůl a olej a zaděláme těsto. Rozděláme ho na plech pomocí rukou namazaných olejem. Cibuli a česnek nakrájíme najemno a orestujeme na oleji dosklovata. Přidáme rajčata, ochutíme kořením a solí.


Krátce podusíme a necháme vychladit. Chladnou směsí potřeme těsto a poklademe šunkou, sýrem, plátky žampionů a natrhanou bazalkou. Pečeme v troubě na 2°C asi minut. Pořádná americká pizza z kynutého těsta.


Vyplatí se jednou zhřešit a ochutnat! Z tohoto množství ingrediencí připravíme středně velké pizzy. Recept je na dvě velké pizzy, až pro strávníků! Na jednu pizzu stačí 2g sýra. Já vždy polovinu těsta zamrazím, stejně tak polovinu omáčky (případně sýra) a mám tak vše k dispozici, když se rozhodnu znovu péct pizzu.


Zmražené těsto a omáčku vyndám ráno nebo kolem poledne z mrazáku a nechám vše při. Pizzu si v pohodlí domova můžete připravit z koupeného těsta, ale domácí je domácí. Příprava je lehčí, než jste si mysleli. Naučte se připravit těsto, které až ochutnáte, na kupované už nikdy nesáhnete.


Postup krok za krokem najdete na videu v úvodu článku. Recept na luxusní těsto na pizzu , které zvládne i úplný laik. Podobné recepty jako Pizza domácí.


Nekynuté těsto na pizzu recept. Jednoduché a relativně l. Robievam pomerne dosť často pizzu , buď doma v trúbe alebo sem tam aj na záhrade v gríle. Z neho mi ešte viacej chutí ale takúto nadýchanú ju nikdy nemám. Na Slovensku platia zákony: Všetci jedia pizzu. Takmer nikto nevie spraviť pizzu dobre.


Tu je recept , ako na to jednoducho a lacno. Možno sa vo vašej rodine stane pizza pravidelnou pochúťkou. U nás ju jeme každú nedeľu už roky. Nemám ráda na pizzu těsto,které vykyne jak buchta a je vysoké,tak jsem hledala a náhoudou objevila tenhle recept.


Těsto je výborné,krásně se s ním pracuje,jsem nadšená! Recept si ukládám i když jsem trochu upravila,mouky jsem dala většinu špaldovou hladkou,trochu pšeničné hladké a trochu špaldové celozrnné. Výsledek byl skvělý,jen se po ní zaprášilo.


Dokopy pridal tri videá, v ktorých ukazuje podrobný postup od zarábania cesta až po samotné pečenie pizze. Jestli jste ještě neochutnali tvarohovou pizzu , tak šup šup do obchodu pro suroviny a dneska si ji udělejte k obědu nebo k večeři, protože je fakt jednoduchá a výborná! Po pár minutách přidejte zbylé ingredience na těsto (mouku, olivový olej, sůl, oregano), důkladně promíchejte a nechte kynout cca minut. Po vykynutí si těsto vyndejte na pomoučený vál, rozdělte na dvě části a vytvarujte kruh. Pasírovaná rajčata dejte do menšího hrnce a na mírném ohni z nich nechte odpařit vodu.


Tématické fráze: americka buchta americká buchta recept americká jablečná buchta americká buchta s jablky recept americká buchta pivni buchta americká buchta s jablky a ořechy recept na americkou buchtu buchta recept americký buchta ladislav hruška recepty americkabuchta americká buchta buchta z hrusek recepty americká buchta. Připravte si se mnou rychlou fitness pizzu , která nezahltí vaše tělo zbytečnými sacharidy, a navíc mu dodá nálož bílkovin. K přípravě těsta nepotřebujete mouku, stačí vejce, protein a lžíce vlákniny. Na fitness pizze si nejen pochutnáte, ale také zůstanete fit. Rajčatové sugo na pizzu je jedním ze základních surovin, které na pizzu patří.


Mezitím nám vykynulo těsto, které rozválíme, vložíme na plech a pokapeme olivovým olejem, který pak vmasírujeme do těsta. Olivový olej zajišťuje křehkost a vláčnost pizzy. Nakonec na pizzu vyklopíme z misky směs smetany a sýrů a rovnoměrně rozetřeme po pizze.


Bude se zdát, že je tam směsi hodně, ale opak je pravdou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения