středa 11. září 2019

Elektrický pilník na nohy

Elektrické manikúry a pedikúry. Dosáhněte hedvábně jemných chodidel za krátký čas! Pohodlně a bez sklánění a natahování. Ztvrdlou kůži na chodidlech odstraníte rychle a efektivně na pohovce při čtení nebo bezpečně při koupeli ve van.


Zaujme jednoduché napájanie, ktoré je riešené pomocou tužkových čiže AA batérií. V prípade potreby sa rýchlo vymení, bez nutnosti prístroj nabíjať. S rotační hlavicí dokonale odstraníte ztvrdlou nevzhlednou kůži na vašich patách. V případě potřeby se rychle vymění, bez nutnosti přístroj nabíjet.


Ztvrdlá kůže na chodidlech nejen, že je nevzhledná, ale způsobuje také nemalé komplikace během chůze. Aby vaše nohy byly vždy hebké, je nutné o nohy pravidelně pečovat. Tvrdou a zrohovatělou kůži nejlépe odstraníte pomocí pemzy a pilníků, případně seřezávači kůže. Lehce přejíždějte pilníkem na místech, která chcete ošetřit.


Po použití vám zajistí příjemný pocit pohody. Výsledky jsou okamžité. Budete mít nohy sametově hebké jako po profesionální pedikúře.


Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. BEURER, Medisana, AEG a dalších. Odstraní tvrdou kůži na chodidlech pohodlně a bez ohýbání Položte chodidlo na rotační pilník přístroje a užívejte si masáže Vaš nohy budou měkké a hedvábné Přísavky. Video of the callus remover - Nexon P. Pedi 5vnemusíte používat pouze na paty.


Je to plnohodnotný elektrický pilník na chodidla resp. Jeho použití je snadné, stačí zapnout a používat. Když si projdete recenze (někdo je zve také elektrický pilník diskuze) na serveru Heuréka najdete pozitivní ohlasy.


Navíc bez nepořádku – veškerá odstraněná kůže zůstane uvnitř. Scholl elektrický pilník na chodidla se postará o to, aby byly vaše nohy krásné a sametově hebké na dotek. Díky rotační hlavici s jemnými diamantovými krystalky snadno odstraníte ztvrdlou kůži z chodidel i pat.


Elektrický pilník na nohy

A to během pár minut v pohodlí domova, takže ušetříte čas i výdaje. Přirozeně pěkné a lesklé nehty na nohou vyniknou na hladkých a krásných chodidlech. Nejlepší elektrický pilník na paty – Přichází doba plesů, ale taky třeba kurzů jógy nebo návštěvy čajoven – tady všude je třeba dbát na pěkné, voňavé a především upravené nohy. Skvělou první pomocí proti takovému problému jsou elektrické pilníky.


Odměnou Vám bude krásně jemná a hebká pokožka. Upozorňujeme, že pilník by se neměl používat na popraskané paty či jinak narušenou pokožku, používání by mohlo být. Zariadenie Philips Pedi Advanced vám poskytuje hladké chodidlá od päty až po palec.


Jedinečný rotačný disk a dizajn držadla poskytujú jednoduché, precízne a jemné odstránenie stvrdnutej kože od päty až po palec. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения