pátek 20. září 2019

Sprchový box

Jaký sprchový box je ideální do vaší koupelny? Relaxační koupel vám sprcha nahradit nedokáže. Množstvím vychytávek jí ale může směle konkurovat. Pára, zabudované rádio či masážní trysky?


Sprchový box

Bez sprchového boxu se už zkrátka nemusíte obejít. Predaj, servis a montáže sprchových boxov. Vážení zákazníci, vítame Vás na stránkach sprchoveboxy. Venujeme sa predaju, montážam a servisu sprchových a boxov, sanity a relaxačného zariadenia. Sprchové boxy - koutek plný relaxace.


Pokud se rozhodneme pro sprchový box , odpadá nám nutnost obezdívání sprchového koutu, tedy spoustu peněz a práce. Bezpečný sprchový box za jediný den bez starostí! Vyměňte nepřístupnou vanu za komfortní sprchový box.


VINATA Roth je spojením pohodlí a bezpečí. Chcete si užívat každodenní komfort při sprchování? Pořiďte si sprchový box v akci za bezkonkurenční cenu. Chcete mít ve své koupelně sprchový kout, nebo box ? Zjednodušeně řečeno, sprchový box je už kompletním sprchovým koutem se vším všudy a stačí ho jen napojit na rozvody a odpad.


Zatímco sprchový kout se zpravidla neobejde bez stavebních zásahů, řeší se obklady, spádování. Platí jednoduché pravidlo, že sprchový box by měl být pokaždé raději o něco větší a prostorný, aby v něm měl člověk dostatek místa. Na trhu se vyskytují hlavně čtvercové, obdélníkové a čtvrtkruhové sprchové boxy.


Sprchový box

Skladem, ihned k odběru ks. Celoskleněný box 80x80cm, posuvné dveře, rohový vstup. Součástí termostatická baterie s externí sprchovou tyčí. Díky tomu je sprchový box vhodný i do prostoru, který není obložen obklady. Proto se hodí do provizorních prostor nebo prozatimní koupelny.


Parní sprchový box je vhodný i do klasické koupelny. Boxy jsou výrazně levnější řešení, jak sprchový kout. Stačí je zapojit na ventily teplé a studené vody, zapojit odpad a sprchový box je hotový za pár hodin.


Sprchový box

V naší nabídce naleznete sprchové boxy čtvercové i čtvrtkruhové s bohatým vybavením, které obsahuje vodovodní baterii, ruční sprchu, poličku, háček na ručník, madla, vaničku, sifon a také záda sprchového boxu. Box je produkt, který kupujete v celku a není možné si jej upravit podle vašich představ. V koupelně je sprchový box vždy vyvýšený a může působit jako rušivý estetický prvek, který koupelnu opticky zmenšuje. Pokud se Vám nechce do složité rekonstrukce, nechcete obkládat roh koupelny nebo zdít niku, pořiďte si sprchový box a nemusíte se o nic starat. Prostory pro sestavení sprchového masážního boxu musí mít hotovou stavební připravenost (napojení vody, odpa elektroinstalace).


Pro montáž vždy zvolte kvalifikovanou firmu, která vám sprchový masážní box sestaví a poskytne na montáž záruku. Moderní sprchové masážní boxy mají spoustu vybavení. Nádherné provedení sprchového boxu Simple 90xje nejprodávanějším modelem sprchového boxu na českém trhu.


Sprchový box

Jeho jednoduchost a komfort si oblíbilo mno.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения