pondělí 16. září 2019

Perník s kokosem

Perník s kokosem

Perník s kokosem - recept: Všechny ingredience smícháme ve velké míse, necháme si trochu kokosu na posypání. Potřeme pekáč olejem a posypeme moukou. Obsah mísy vlijeme do pekáče. Troubu rozehřejeme na 1°C. Perník pečeme v předehřáté troubě zhruba - minut.


Když je perník upečený, polijeme ho čokoládovou polevou a posypeme strouhaným kokosem. Perník s čokoládovou polevou a kokosem po vychladnutí nakrájíme a podáváme jako chutný moučník ke kávě nebo čaji. Do mísy dáme všechny suché ingredience.


Kakao je dobré prosít přes sítko, aby se nevytvořily hrudky. Recept perník s kokosem. Vyberte si recept na perník s kokosem a připravte si chutný a výjimečný perník s kokosem pokrm, lahůdku nebo nápoj. Pro váš skvělý chuťový zážitek jsme zde vybrali pouze ty nejlepší perník s kokosem ! Načerpejte inspiraci pro přípravu, postup a zpracování v naší databázi s desetitisíci. Tip: Hrst kokosu můžeme přidat i do těsta.


Perník s kokosem

Hrnkový perník s čokoládou a kokosem nakrájíme na kostky a podáváme třeba ke kávě. Perník s kakaovou polevou a kokosem Těsto dáme do pekárny v pořadí tekuté-sypké. Jablka oloupeme, zbavíme jadřinců, nakrájíme na p. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření Perník s kokosem. Hotový perník pomažeme marmeládou, polijeme čokoládou a posypeme kokosem. Vyzkoušíme špejlí, zda je perník upečený.


Perník můžeme před podáváním pocukrovat nebo po zchladnutí přelít čokoládovou polevou a posypat kokosem nebo ořechy. Upéct ho můžeme i ve menším hlubokém pekáči, po zchladnutí prokrojit, potřít marmeládou, pokapat višňovým likérem. Já to nedělám, protože perník je báječný už tak bez promazání a jiný už nedělám! Vím, že je tu perníků dost, ale tento si určitě zaslouží abyste ho alespoň vyzkoušeli a poznali, jak báječně chutná. Sdílet Sdílet Sdílet Sdílet.


V jiné variantě vychladlý perník nejprve polijeme čokoládovou polevou a teprve poté zasypeme kokosem. Hrnkový recept: perník se strouhanými jablky a kokosem 8. Perník je bezesporu jeden z nejoblíbenějších moučníků. Zkuste hrnkový recept na perník se strouhanými jablky a kokosem z rodinného archivu paní Mileny Holubové, který prozradila Láďovi Hruškovi. Sypké suroviny promícháme, přidáme ostatní ingredience a vše smícháme dohromady.


Vymazaný a vysypaný plech s těstem vložíme do předem vyhřáté trouby a pečeme na 18°C cca min. Mezitím si připravíme pol. Ještě jsem o víkendu dělala perník.


Perník s kokosem

Je rychlý, moc dobrý a doma ho mají všichni hrozně rádi. Tak jsem také nafotila. Základní hrnkový recept, který by ve vašem receptovém sešitu neměl chybět, tak si ho rychle zapište. Vrch už nezalévám čokoládovou polevou. S kokosem a citronovou polevou.


Mikeš se ujal těsta a dokonce i ochutnal. Je-li perník upečený zjistíme zapíchnutím špejle. Po krátkém zchladnutí perník vyklopíme a necháme vystydnout. Pokud se na ní nelepí těsto, je hotový. Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu na vaření s Omegou a vylijeme na moučník.


Perník s kokosem

Nožem roztáhneme do krajů a posypeme strouhaným kokosem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения