středa 4. září 2019

Ruční řezačka na textil

Video vertikální, svislé řezačky na řezání vysokých vrstev textilií a podobných materiálů. Tavné řezání textilních materiálů, horký nůž Tavné řezání polystyrenu, EPS, řez nožem, strunou, odporové dráty Nože kotoučové, nože pro vertikální řezačky a nože pro pásové pily Brousky do řezaček, brousky do pásových pil Další. Videoukázka ruční kotoučové řezačky HF 6 HF 1a HF 1na textilie a jiné materiály. Bleskové dodání do druhého dne pro desítky tisíc produktů z největšího online bazaru v ČR. Každý den stovky novinek v nabídce.


Kotoučová řezačka na textil KURIS Novita Super 940.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Ruční nářadí a doplňky. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Laserová gravírka Rayjet funguje podobně jako kancelářská tiskárna.


Svůj gravurový soubor pošlete přímo ze svého běžného grafického programu na laser. Po navolení typu materiálu můžete spustit proces laserového zpracovávání. Více podrobností o gravírce Rayjet naleznete na stránce produktu.


Prodám ruční kotoučovou řezačku na textil s průměrem kotouče 6cm. Universální ruční kotoučová řezačka pro lehký materiál.

Výkon motoru 50W, napájení 230V, váha kg , vícehranný nůž 50mm , výška řezané nálože mm. Model AS-1LH - prodloužená verze, informujte se o ceně a termínu dodání u našeho obchodního oddělení. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. CleexCut XXL - ruční drátová řezačka na tavné řezání polystyrenu (se zdrojem Light XXL) Řezačka na polystyren CleexCut XXL, která je díky své délce vhodná pro ruční řezání extrudovaných polystyrenu a jiných styro materiálů využívaných k izolacím podlah, střech a soklů pod. Umožní vám pohodlné a bezpečné nařezání fotografií, dokumentů, karet, laminovaných listů a dalších materiálů do požadovaných formátů.


V naší nabídce najdete řezačky pákové, kotoučové i ruční. Chybí: textil řezací kolečko olfa řezací kolečko na trubky řezací kolečko fiskars ruční řezačka na textil stavební kolečko fiskars sada na patchwork Lidé také hledají Řezací kolečko na patchwork mm - unuodesign. Je velice oblíbené při patchworku, protože s ním můžete řezat dlouhé pásy. Kvalitní ruční elektrická řezačka na textil a syntetiku německého výrobce HOOG´s.


Tato kotoučová řezačka byla speciálně navržena pro použití v průmyslu. Vhodná pro lehčí tkaniny a látky. Ergonomický tvar rukojeti zaručuje pohodlné používání. Vybírejte si Řezačky na papír podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Pokud potřebujete nařezat nebo nasekat kopřivy třeba jako přídavek potravy domácím zvířatům nebo z jiného důvodu, tato řezačka je ideálním pomocníkem.


Kvalitní řezačky na obklady vám řezání dlažby výrazně usnadní. Stisknutím pojistky na rukojeti dojde k bezpečnému vysunutí čepele. Snadno použitelné pravou i levou rukou.


Vozík plný kopřiv na této řezačce zvládnete zpracovat za necelou hodinu a poté můžete vše usušit a uskladnit na zimu. Strouhání probíhá ručně pomocí otáčení kliky.

Bateriová kotoučová řezačka na textil TEXI ZORRO 1FREE. Maximální síla řezu je 1cm. Silný motor, nízká hlučnost a vibrace.


Automatické brousící zařízení udržuje nůž stále ostrý. Bez řezačky na dlažbu a obklady se neobejde žádná obkladačská práce. Se správným nástrojem tak rozlomíte obklad hned napoprvé přesně a bez otřepů. Popis typů používaných řezaček, výběr z mnoha typů řezaček. Umožňuje řezat jak rovně, tak pod různými úhly v co nejkratším.


Rotační kruhový řezák na textil , průměr 45mm. Díky tomuto nástroji pro vás bude řezání i nelineárních tvarů hračkou. Myslete na své nejstarší a pořiďte jim dezinfikaci. Právě kvalitní dezinfekce dokáže nebezpečné viry zničit. Máme poslední kusy a další nejspíš nebuhou.


Pořiďte si dezinfikaci dřív, než bude pozdě. Pozor na velmi levné dezinfekce neznámého původu. Námi nabízená dezinfikace je sice dražší, ale velmi účinná.


Kruhový řezák, řezačka na textil 45mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения