středa 18. září 2019

Výprodej prostěradel

Výprodej prostěradel

Neváhejte vybírat z široké nabídky prostěradel. Barevná škála je tak široká, že si ke každému ložnímu povlečení vyberete vhodné prostěradlo. Nyní již nic nebrání tomu, abyste měli dokonale. Nabízí výrobky české značky Bonatex a mnoha dalších známých značek, u kterých vždy ručí za kvalitu produktů. Vybírat můžete z nepřeberného množství vzorů a barev.


Tradiční bavlněné plachty, oblíbené froté a jersey prostěradla, nebo třeba moderní mikrovlákno. V naší nabídce najdete přes 1druhů povlečení. Prostěradlo rámuje postel a mění její vzhled. Zalíbilo se vám některé z naší široké nabídky prostěradel od Jersey prostěradel přes froté prostěradla až po prostěradla z mikroflanelu či saténu? Vlastníte-li postel nebo matraci atypických rozměrů, nezoufejte!


Pokud nenajdete atypické prostěradlo dle vašich představ, objednejte si vámi vybranou barvu a rozměr vepište do poznámky, vše zařídíme. Jsme česká firma ČESKA Group a. Prodáváme bytový textil a ložní prádlo z České republiky, té nejvyšší kvality. Ať již u nás koupíte prostěradlo či povlečení, vždy si můžete být jistí, že před jeho uvedením do prodeje musí zboží nejprve projít naším vlastním testem kvality - především několikanásobným praním, abychom mohli zaručit barevnou. Spolu s povlečením je prostěradlo velmi důležitým doplňkem, který při správném výběru může pozitivně ovlivnit kvalitu spánku. Výprodej prostěradel Kategorie MATEŘSKÉ ŠKOLY slouží pouze jako katalog, proto zde nejsou vyčíslené ceny.


Výprodej prostěradel

Froté prostěradla jsou hřejivá a velice příjemná na dotek. Jsou opatřena gumou všitou v tunýlku, což velice usnadňuje jejich navlékání na matraci, na které oproti klasickým prostěradlům perfektně drží a neshrnují se. Jejich materiálové složení tvoří z bavlna vyznačující se výbornou savostí a prodyšností. Spolehněte se na vysokou kvalitu, nízké ceny a rychlé dodání.


Vyberte si bavlněné, baflanové, krepové a další povlečení, prostěradla, utěrky a další bytový textil. Provoz matracového studia do odvolání přerušen. E-shop funguje bez omezení, využijte pohodlného doručení zdarma u objednávek nad 5Kč. V nabídce jsou již všechny rozměry froté prostěradel v klasických i prodloužených velikostech, také velikosti prostěradel pro dětské postýlky. Veratex Česká republika s. Díky šicím a vyšívacím dílnám, které jsou umístěny v Teplicích nad Metují v oblasti Adršpašských skal, je i atypické zakázkové.


Rozměr propínacích prostěradel bývá stejný jako rozměr matrací (například u jednolůžka je to 90x2cm). U bavlněných prostěradel výrobci počítají se založením prostěradla, jeho rozměr je tedy pro jednolůžko 140x2cm. Zde naleznete AKČN Í zboží za zvýhodněné ceny. Využijte možností slev vybraného zboží! Bavlněná prostěradla nabízíme i ve variantě s gumou, kterou oceníte pro jednodušší manipulaci při navlékání prostěradla na matraci.


Vedle prostěradel je vhodným pomocníkem i chránič matrace, který vám pomůže udržet hygienicky čistou matraci a prodlouží tím její životnost. Z bezpečnostních důvodů kurýr DPD přijímá platbu dobírky pouze kartou. Platba v hotovosti prozatím není možná. Berte to prosím v potaz, nebo objednávejte s platbou předem, která je př. Pokud hledáte levná prostěradla, zkuste naší nabídku prostěradel z polybavlny.


S gumou všitou v tunýlku, díky níž se prostěradlo lehce upevní na matraci a dobře na ni drží. V kategorii dětských prostěradel naleznete i praktické nepropustné proveden í. Tato kategorie obsahuje produktů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения