čtvrtek 19. září 2019

Průmyslový vysavač narex

Univerzální vysavače NAREX jsou vhodné pro suché i mokré vysávání. S přehledem zvládají běžné stavební a dílenské nečistoty, které zachycují do filtračního sáčku nebo přímo do nádoby vysavače. Kvalitní a univerzální vysavač Narex je vhodný pro suché i mokré vysávání.


S přehledem zvládá běžné stavební a dílenské nečistoty, které zachycuje do filtračního sáčku nebo přímo do nádoby vysavače. Díky vysokému a nekompromisnímu sacímu výkonu si vysavač poradí se všemi nečistotami až po velikost. U Narexu jsem ale shledal lepsi pomer cena kvalita, no proste je levnejsi, ikdyz jsou to skoro dvojcata.


Cleancraft dryCAT 1RSC. Nilfisk ale muze mit zase navic napr. Vybírejte si Průmyslové vysavače podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Průmyslový vysavač , na rozdíl od běžného vysavače, vyvíjí vyšší sací výkon, je robustnější a má odolnější konstrukci. Stavební vysavač najde využití v dílnách, průmyslových halách a dokonce i na stavbách.


Free Shipping Available. Lowest Prices on Top Items. Inspired by Trending Stories. Million Shoppers Want to Buy. Bay Gifts to the Rescue. Start Making Money Today.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Pro snadné skladování a úsporu místa, můžete veškeré důležité součásti, díky bohatému příslušenství, lehce navinout nebo připnout na vysavač. Nádrž z nerezové oceli o objemu l. Hadicová soustava o průměru mm.


Mobilitu zajišťují kolečka. Držák pro příslušenství je integrovaný do pouzdra. Vyberte si průmyslový vysavač podle skutečných potřeb. Nabídka průmyslových vysavačů od značek NAREX , SENCOR a FIELDMANN.


Nabízíme vysavače na mokré vysávání i vysavače na suché vysávání. Napájen skrze elektrickou síť o 2až 2V prostřednictvím 5m přívodního kabelu. Integrovaná zásuvka pro nářadí.


Pojezdový systém s přední brzdou. Od mobilního stroje až po odsávací zařízení na klíč Vysoký sací výkon vyhovující všem požadavkůs vysavači Kärcher na vysávání mokrých a suchých nečistot v odpovídajícím vybavení v průmyslových oblastech vysajete dokonce tekutiny a hořlavé prachy. Nacházíte se v kategorii týkající se vysavačů a to hlavně vysavače průmyslové. Bezsáčkový průmyslový vysavač , kterému nechybí pořádný výkon a odolnost. Výhodou je jeho snadná údržba a čištění.


Zajímavostí je antistatická hadice pro vyšší bezpečnost práce. Profesionální i hobby nářadí. Společnost Bartoš nářadí s. Dobrý večer, loni jsem se také rozhodoval, jaký průmyslový vysavač pořídím.


Rozhodoval jsem se mezi Metabem, Narexem a Stihlem. Koupil jsem Stihl, kvůli nižší ceně cca kol. Vysavač má oklepávání filtru. S vysavačem po vyjmutí sáčku můžete luxovat i vodu.


Nevím, jak jsou na tom.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения