úterý 3. září 2019

Šedé prostěradlo 180x200

Prostěradlo mikroplyš ŠEDÉ 180x2cm. Jersey prostěradlo černá, 1x 2cm. Mikroplyšové prostěradlo 180x2- tmavě šedé. Je rychleschnoucí, snadno se udržuje, nemusí se žehlit, a je vhodné pro alergiky.


Je opatřeno vyměnitelnou gumou, vedenou v tunýlku. Froté prostěradlo světle šedé 180x2cm. Skladem (ks) od 1Kč Detail. Jsou příjemná na dotek a velmi hřejivá. Aaryans jersey prostěradlo světle šedé 180x200.


Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Rozměry prostěradla z hladké bavlny (bez gumy) odpovídají rozměrům prostěradla, nabízíme rozměry (jednolůžkový a dvoulůžkový). Vhodně vybrané prostěradlo je nedílnou součástí každé postele. Aby odvedlo dobrou službu, mělo by snadno sedět na matraci, barevně se ladit s povlečením a být příjemné na omak.


V této kategorii vám nabídneme širokou paletu prostěradel nejrůznějších materiálů a rozměrů. Dáváte přednost oblíbenému froté? Je vyrobené z oblíbeného jersey materiálu a má krásný světle šedý odstín, který se hodí do každé ložnice. Vyšší gramáž materiálu je zárukou kvality a delší životnosti. Doporučená teplota praní je 40°C.


Dnes už si snadno vyberete z mnoha barev šedé prostěradlo 180x2, v barvě Vaší ložnice to nejlepší prostěradlo pro Vás, které lehce navléknete na matraci. Pokud máte dotaz týkající se Mikroflanel prostěradlo 180x2Elegance - Šedá, vyplňte následující formulář níže na stránce. Váš dotaz zodpovíme v nejbližším možném termínu, obvykle v nejbližší pracovní den. Odpověď Vám bude také zaslána na vyplněnou e-mailovou adresu.


Aby prostěradlo správně sedělo, během spánku nikam neklouzalo a nerušilo vám tak klidný spánek, musí perfektně pasovat na velikost vaší matrace. Vhodně zvolenou velikost poznáte tak, že prostěradlo zakrývá celou vrchní část matrace, její boční strany a přesahuje také do její spodní strany. Vás překvapí svou hebkostí a na které se budete každý večer těšit. Kromě vynikajicích termoregulačních vlastností, je maximálně pohodlné,příjemné na dotek a hebké jako plyšový medvídek.


Je elastické a díky gumě na okrajích ho snadno natáhnete na matraci vaší postele či na válendu. Vysoká gramáž zajišťuje příjemný pocit na omak. Připravte svoji postel na zimu!


Nic vás nezahřeje lépe než heboučký mikroplyš. Heboučké mikroplyšové prostěradlo má elegantní světle šedou barvu. Bude skvělým doplňkem v jakékoliv ložnici. A aby pro vás postel byla opravdu odpočinkovým místem, musíte si ji pořádně vybavit.


A základem takového vybavení postele je samozřejmě prostěradlo. U nás si prostěradlo 180x2centimetrů vyberete bez problému. Ať už hledáte funkční bavlněné pro lenošení s dětmi nebo nějakou sexy variantu pro lenošení s partnerem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения