středa 1. března 2017

Bazar lednice praha

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Bazar Praha - nejširší výběr repasované bílé techniky v ČR. Inzerát byl odebran z oblíbených. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Popis: Starší, ale plně funkční lednice s mrazákem.


Vybírejte z 8inzerátů. Přes půl milionů uživatelů za den. Kamenná prodejna je tedy pro veřejnost uzavřena a funguje prozatím jen jako výdejní místo našeho internetového obchodu.


Liebherr s obsahem cca 140l, lednice má tří šuplíkový mrazák s obsahem cca 60L. Na základě rozhodnutí vlády ČR o mimořádných opatřeních při epidemii koronaviru jsme byli nuceni omezit provoz. Na spotřebič poskytnuta záruka,v případě zájmu Vám spotřebič v rámci jižních Čech dovezeme. Prodám plně funkční kombinovanou lednici zn.


Bazar lednice praha

Nemáte peníze na nové zařízení? Nezoufejte, máme pro vás řešení! Nabizim prosklenou chladici gastro lednici zn. Par tydnu po servisu a po doplneni chladiva. Chladici teplota 4-8°C.


Rozmery: sirka 55cm, hloubka 60cm,vyska 185cm. V pripade dotazu me nevahejte kontaktovat. Preferuji osobni odber popr. Bazar nábytku Praha , použitý, bazarový i nový nábytek a doplňky. Na prodej nábytek, postele, skříně, sedací soupravy, stoly, židle.


Elektro - Americka lednice bazar. C - 10°Cventilátorhluk dBdrátěné poličkyvýška 1cmšířka cmhloubka cmautomatické odmrazování chladničkyMožnost dopravy, Praha. Zde naleznete inzeráty s tématikou lednice. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Právě prohlížíte obsah inzertní rubriky lednice , pro změnu rubriky klikněte na menu vlevo, výpis inzerátů přejde z rubriky lednice na Vámi zvolené téma inzerce.


Lednice je dvoudverova, celkovy objem 4l. Stroje - Gastro lednice bazar. Aktuální nabídka inzerátů na prodej v kategorii Ledničky na prodej v lokalitě Praha.


Poskytujeme kompletní servis a dopravu po Praze zdarma! Plně funkční, předvedu, záruka. K odběru v Liberci - osobní převzetí, popř. R s rychlým dodáním do prac.


Nabízím k prodeji kombinovanou nerez chladničku s mrazákem Gorenje,obsah chladničky 2l, mrazničky 1l, výhodou jsou šuplíky. Některé zařízení potřebují drobné opravy. Navštivte také náš bazar ledniček, kde získáte levné kuchyňské spotřebiče sloužící k uchování potravin. Naleznete zde kombinované ledničky, nebo levné lednice s mrazákem.


Podejte zdarma inzerát a zbavte se své postarší lednice , prodejte ji výhodně někomu jinému.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения