středa 1. března 2017

Jak vyndat předmět z pračky

Asi bude záležet od typu pračky , ale já to kdysi dělal jakoby zmáčknutím protilehlých delších stran k sobě a vyndal. Kombinace vlhka a nečistot z prádla vytváří prostředí, ve kterém se rády usazují bakterie či plísně. Navíc má pračka plno skrytých a těžce dostupných míst, kde se ještě navíc usazuje vodní kámen a zbytky pracího prášku. Zalezla někam do pračky (při ždímání to jde slyšet, jak to tam trošku drhne). Nevíte, jak se dá vyndat nebo mám raději zavolat nějakýmu opraváři?


Máme pračku Bosch cca roku, tak bych byla ráda, kdyby. Nebo v tý pračce může zůstat? To, jak často filtr čistit, závisí na intenzitě praní, praných materiálech, apod. Nicméně zanesení filtru přívodu vody.


Potřebuji vyzjistit, jak čistíte filtr , respektive, jak dostáváte zbytkovou vodu z nádržky? Mě tam šel podstrčit dětský mělký talířek, ale musím fakt vyndat ta dvířka. První myšlenky, samozřejmě, že SMA se zlomil. Ale nedělejte věci: často příčinou tohoto chování jsou odpadky, které se dostanou dovnitř.


Jednoduše řečeno, nějaký předmět vypadl z oblečení nebo vypadl z kapsy. Jak rozdělit nádrž pračky a získat cizí předmět , budeme hovořit dále. Ještě bych se zeptal jakým správným způsobem se tělísko vyndavá, zda vyndat matici a pak vytáhnout. Hlavně by mě zajímalo jak dát nové tělísko zpátky, zda se musí vyndat matice pak vsunout a zatlačit. Hlavně mi nejde do hlavy jak se to může přitáhnout, když je to z jednoho dílů, tak aby těleso neteklo.


Včera se nám během praní dostala drátěná kostice z podprsenky dovnitř za buben pračky a teď o nej drhne. Jsem v tomto směru laik, proto prosím o radu jak se dovnitř dostat a drát z pračky vyndat. Pokud máte dobré nástroje. Pinzeta, chirurgické kleště, čelovka. Poprvé to trvalo cca 5h, podruhé jsem to již zvládl za 1h.


Dobrý den, měl bych dotaz. Jak se přesvědčit, jestli tam něco opravdu spadlo, popřípadě jak to vytáhnout? Při praní se nám uvolnila kovová kostice a propadla z bubnu do vany.


Poradil by mi někdo jak ji nejlíp vyndat ? Zkoušela jsem dostat se tam přes výlisky v bubnu (ale ty se ani nehnou), co se týká gumového těsnění tak je tam tak natěsno že si myslím že bych ho už. Na vině je s největší pravděpodobností ohřívací těleso pračky. Ohřívací těleso vám vymění opraváři, ale pokud patříte ke zručným kutilům, zvládnete to i sami. Podívejte se s námi na tipů, jak vyndat tepelnou spirálu z pračky.


Ano, víme, že by se podprsenky do pračky dávat neměly a když už, tak v ochranném košíčku. Ale co když na to jednoduše zapomeneme a přihodí se menší katastrofa? Ukážeme vám, jak vyndat kostici z pračky , když se zasekne pod bubnem mimo vás dosah. Předem si řekněme, že hodně záleží na to, jaký typ pračky máte.


Zápach z pračky značí, že jsme prostě zanedbali její údržbu. Tak jako všechny domácí přístroje, i pračku musíme udržovat v hygienické čistotě. Jinak se sama ohlásí – nejdřív zápachem, pak špatným výkonem, někdy i kolapsem.


A jak často pračku čistit? Zapáchají pračka, vizitka špatné. Na trhu máme celou řadu výrobců praček a ti neustále vyvíjejí nové modelové řady. Jak vymontovat buben z pračky ? Připravit jednotný návod jak opravit ložiska pračky je prakticky nemožné. Postupně se budeme snažit přidávat pračky různých výrobců, tak abychom Vám pomohli se základním postupem, pro přípravu praček k opravě ložisek samotných.


Pod huben pračky se mi dostala kostice z podprsenky. Než zavoláme opraváře, chtěli jsme se pokusit dostat kostici ven sami. Přikládám foto, jak to uvnitř. Jednoduchý a podrobný návod a postup jak připravit pračku AEG na výměnu ložiska.


Ahoj lidi, obracím se na všechny a prosbou o poradu, jak vyndat topné těleso z pračky. Přední strana pračky se tváří, že raději nerozebírat, je tam plnicí otvor. Moc všem děkuji za pomoc.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения