pondělí 2. července 2018

Průmyslové regály

Průmyslové regály

Zahradní regály budou vaším pomocníkem. Jste-li hrdým majitelem zahrádky, skleníku, terasy či balkónu a uvažujete nad jarním úklidem a zvelebením vaší zahrádkářské pýchy, zaměřte se na kovové zahradní regály , které šetří místo i čas. Konzolové regály stow nabízí kompletní sortiment regálů pro skladování dlouhého zboží.


Průmyslové regály

Pro většinu dlouhých výrobků nabízíme individuální řešení. PRŮMYSLOVÉ PROFESIONÁLNÍ REGÁLY , Vašeobaly. Skladovací prostory do vaší dílny, garáže i domácnosti.


Milí zákazníci, na zvýšenou poptávku po regálech a regálových systémech reagujeme velmi rychle. I nadále zvládáme expedovat dnes, pokud objednáte do 17:00. Rámy jsou opatřeny patkami, aby se stojiny nevtlačovaly do podlahy. Stabilita regálového pole je zajištěna diagonálami a kotvením rámů do podlahy.


Průmyslové regály

Jsou plně přizpůsobitelné a schopné splnit všechny Vaše skladovací potřeby. Nabízíme kovové regály s HDF policí do sklepa, průmyslové regály a regály do práce, či kanceláře. Vyberete si přesně takový, jaký Vám pasuje. U nás naleznete širokou nabídku vybavení pro průmyslové podniky, státní organizace, školy, firmy, obce aj. Zajišťujeme vybavení dílen, skladů a šaten.


Beautiful new ladies wigs in an extensive range of pixie crops. Díky svým vlastnostem policové kovové regály , archivní regály a regály na pneumatiky najdou své využití ve skladech, archivech, pneuservisech, dílnách i garážích. Jsou vhodné pro domácí i průmyslové použití.


Průmyslové regály

Kompaktní design vám umožní maximálně využít i omezený prostor. Skladové regály byly potaženy zinkem, takže nepodléhají korozi a dlouho vydrží. Kovové regály a regálové systémy na klíč V základu se jedná o variabilní systémy složené z polic a rámů, které slouží ke skladování různých druhů skladových jednotek. Regálové systémy mohou být ve stacionárním nebo posuvném provedení.


Stovky realizací po celé ČR i ve světě. Moderní prověřené a řešení skladu. Obchodní regály jsou systémy, které jsou variabilní k požadavkům na skladování velkého spektra prodávaného sortimentu. Kovové šroubové regály určené k širokému použití ve skladech, archívech, garážích, kancelářích a jiných úložných prostorech. Nosnost police je stanovena na maximální rovnoměrné zatížení 1kg a slouží k ukládání středně těžkých předmětů.


Jednoduchá montáž pomocí šroubových spojů. Dovoz zdarma Zjistit informace! Pevné policové regály pro průmyslové využití najdete v našem sortimentu ve variantách – šroubované a plně přestavitelné. V případě zájmu nás kontaktujte nebo můžete regály objednat pohodlně na našem eshopu.


Všem návštěvníkům přejeme příjemné a pohodové prožití vánočních svátků. Pokud Vám výška nevyhovuje, zavolejte! Dohoda JISTÁ :-) Cena za sestavu 16. Regály do skladů, výroby i archivu. Další výhodou těchto regálů je jednoduchá montáž a libovolné rozmístění polic.


Pro lepší stabilitu je vhodné umístit alespoň jednu polici v blízkosti podlahy. Po vyrovnání je regál přikotvený pomocí šroubů do podlahy. Obvykle jsou regály označeny bezpečnostními tabulkami nosnosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения