čtvrtek 24. května 2018

Motouz koncerty

Profil kapely Motouz (rock) z města Hlinsko, obsahující písničky k poslechu, mp koncerty , alba, videoklipy, texty a fotky. Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Na GoOut zjistíš všechny novinky, koncert , nejnovější info, vstupenky a více. Na GoOut sa dozvieš všetky novinky, koncert , najnovšie info, vstupenky a viac.


Kosice, Soukromá akce: 21. Hradec Králové, Striga bar: Silent Avenger: 04. Lu žec nad Cidlinou: Roxor: 18. This video is unavailable. Po loňském úspěšném koncertu se do zdejší haly vrátila hlinecká hudební formace Motouz , v rámci rockového projektu Industry live.


Jako hosté vystoupily Aleš. V přehledu najdete nabídku rockových, metalových a dalších koncertů v Ostravě a taky seznam hudebních festivalů v Ostravě. Na koncerty si můžete koupit vstupenky. Pokud pořádáte koncert v Ostravě, nebo se o některém koncertu chcete podělit s ostatními, vložte koncert do nabídky. Pokud nevíte kam vzít děti, napoví vám sekce pro děti.


Co chystá Vanilla Fudge? Pravidelně se zde uskutečňují koncerty především českých rockových skupin (např. Divokej Bill, Tři Sestry, Chinaski, Mňága a Žďorp, Wohnout, Škwor, Vypsaná FiXa.) a tradiční taneční zábavy regionálních skupin ( Motouz , Mogul.).


Na každou akci jsou zajištěny autobusové svozy zdarma, kvalitní technické zázemí. Skupina Normal převzala zábavovou štafetu po hlinecké legendě Motouz , která se starala o akce v širokém okolí přes dvacet let. Jejich repertoár je složený především z převzatých písní, které sahají od původní tvorby původních sestav Elán a Atrey přes Tři Sestry, UDG, Turbo, Harlej až po zahraniční Green Day. V Hlinsku to pro mě a Majkla všechno začalo, to Natálka ještě nebyla na světě. Naposledy jsme tu hráli 6. Sokolovně, a to s hlineckou legendou Motouz.


Těšíme se moc, ke všemu je to koncert pro dobrou věc, a to nás na tom baví. K Brumovicím cesta: Moravská lidová: 3. K Budějicům cesta: Česká lidová: 4. Pro druhý ročník pořadatelé připravili dva plnohodnotné koncerty a jeden festival. Jak to vše dopadlo nejlépe zjistíte z fotodokumentace. Snář online česky i anglicky podle hlubinné psychologie podpořené mystickými zkušenostmi a znalostí archetypů. Nejrozsáhlejší zpěvník s akordy na českém internetu.


Možnost vytvořit a stáhnout vlastní zpěvník. Pod hlineckou sjezdovkou se opět sešli příznivci rockové hudby. Po loňské úspěšné premiéře se do skiareálu vrátila hlinecká kapela Motouz , která o sobě v Hlinsku dává v posledních letech stále více znát. Svůj letní open air koncert měla však kapela Motouz. Ve stejný den zahraje od šesti večer v prostorách bývalé teplárny v Hlinsku skupina Motouz.


Koncert Tomáše Pfeiffera na Vodnářský zvon bude v pátek od sedmi večer v Kulturním klubu ve Skutči jedinečným souzněním hráče a nástroje, tvoříce neopakovatelný umělecký zážitek. Návštěvníci koncertu uvidí neobvyklý. Turnov leží na středním toku Jizery v tzv. Střed města - náměstí - se nachází 2m.


Počet obyvatel Turnova se v posledních letech pohybuje kolem. Bohužel v tu dobu probíhal v místním domě koncert skupin Gaia Mesiah a Wohnout. Herálec a okolí nečekané výpadky elektřiny.


Prvně jmenovaná kapela tak proti své vůli musela udělat několik nečekaných pauz během koncertu v důsledku výpadku proudu nejen v K ale. Jmenuju se Ivo Hašler, narodil jsem se 13. Hlinsku, krásném městečku na rozhraní kraje pardubického a kraje Vysočina a hraní na baskytaru se věnuju od svých 12-ti let.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения