úterý 8. května 2018

Vanilkový krém na cupcakes

Do těsta na cupcakes přisypeme mouku, přilijeme mléko a znovu vyšleháme, dokud nám nevznikne hladké hutné těsto. Těsto rozdělíme do formy na muffiny, kterou jsme vyložili papírovými košíčky. Pustíme mixér na plné otáčky a šleháme do hladka. Máslový krém naplníme do zdobícího sáčku a na vychladlé dortíky děláme kopečky krému, které posléze zdobíme cukrářskými kuličkami, čokoládou apod. Hotové cupcakes uchováváme v chladu.


Na přípravu náplně uvaříme Zlatý klas s mlékem a cukrem podle návodu na obale.

Odstavíme a za občasného zamíchání ho necháme vychladnout. Poté do něj zašleháme máslo elektrickým ručním šlehačem na nejvyšším stupni dohladka. Krém naplníme do cukrářského sáčku a naneseme na povrch cupcakes. Tohle základní těsto na cupcakes je sice už na blogu ve formě Lindor cupcakes , ale tam je to jen poloviční dávka a komu by se chtělo násobit dvěma, že jo. Taky tam není krém , ale ganache a marcipán, takže další důvod jim věnovat samostatný článek.


Inak nedávno som robila carrot cake a napadlo mi, že tá mňamózna poleva čo sa dáva navrch by sa tiež dala využiť ako krém na cupcake , neskúšala si ? Lučina, práškový cukor, citrónová šťava, VANILKOVÝ EXTRAKT! D a trochu masla a chutilo tu super.

Len neviem či by to držalo na cupcake -u, nevieš? Základní křehké a nadýchané těsto na cupcakes s krémem. Předehřejeme troubu na 1°C. Připravíme si formu na cupcakes s krémem a vyskládáme do něj papírové košíčky. V jedné míse společně vyšleháme změklé máslo (g) s prosetým krupicovým cukrem (1g).


Poslouží nám k tomu dobře sítko na mouku a cukr. Zuzko, na ty bohuže recept nemám, to je kolekce cupcakes , které jsem chutnala v USA, zrovna tyhle jsou tuším ze Seattlu. Ale co si vzpomínám, krém nechutnal vesměs nijak, bylo to cukrové peklo (našlehané máslo s cukrem), obalené ve strouhaném kokosu.


Ja jsem nedavno objevila super krem na cupcakes , ktery skvele drzi tvar. Smetana se svari s vajecnakem, prida se nalamana bila cokolada do uplneho rozpusteni a necha se pres noc vychladit v lednici. Druhy den se prida mascarpone a vysleha se do tuha. Vanilkový krém na cukroví.


Polevane vanilkovo-kakaove cupcakes s dulce de leche kremem. Tématické fráze: cupcake recepty cup. Krémem naplníme pytlík se zdobící špičkou a nanášíme na cupcakes.


Cupcakes necháme úplně zchladnout. Nakonec ozdobíme dle libosti.

Tak už i na mě došlo a místo obvyklých muffinů, které mám moc ráda, jsem se vrhla na velice populární cupcakes. Konečne som našiel super recept na základný vanilkový cupcake. Tento recept je natoľko dobrý, že bude veľmi pravdepodobne v budúcnosti obmieňaný v ďalších receptoch.


Výsledkom je super jemný cupcake (nie muffin), od ktorého sa dá odpichnúť ďalej. Ahoj, mohla bych Tě taky poprosit o recept na krém s pudinkem popř. Viděla jsem někde, že náplň je např, zmražená, do. Na krém použijte máslo v pokojové teplotě, které utřete spolu s krémovým sýrem. Poté přidejte moučkový cukr a nutellu.


Dejte krém do zdobícího sáčku a ozdobte vychladlé muffiny. Zkuste i další recepty na cupcakes. Třeba vanilkový základní cupcakes recept s polevou z krémového sýru! K této směsi přimíchejte lžíce nutelly a 1g moučkového cukru.


Můžete vyzkoušet také vanilkový krém. Mhou se vydlabat a vložit do nich náplň, na povrch se často kladou dekorace ovocné nebo cukrové. Smíchejte 1g másla, balení sýru Gervais a vanilku z jednoho lusku. V podobě cupcakes se často připravují klasická dortová těsta a je možné využít receptury známých dortů.


Existují například cupcakes Red velvet nebo Sacher cupcakes.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения