středa 23. května 2018

Bezplatný pronájem zmrzlinových strojů

Nabízíme Vám možnost nákupu, odkupu a pronájmu zmrzlinových strojů. Nabízíme kvalitní zmrzlinové stroje k výrobě točené zmrzliny a stroje na výrobu ledové tříště za výhodné ceny. Zmrzlinové stroje - pronájem , prodej a bazar zmrzlinových strojů. Hlášení poruch objednat servis. Naše společnost je výrobce zmrzlinových stánků používaných sítí ICY SMILE.


Bezplatný pronájem zmrzlinových strojů

Jedná se o zmrzlinové stánky nejvyšší kvality, postavené podlé přísných hygienických a požárních standardů. Jako provozovatelé největší vlastní evropské sítě stánků s točenou zmrzlinou dokážeme přesně vyhovět požadavkům. Opočno nabízí svým zákazníkům pronájem zmrzlinových strojů. Svým zákazníkům radíme řešit pronájem zmrzlinových strojů s předstihem, nejlépe v zimě před následující sezónou.


Zvýhodněný program pronájmu strojů na zmrzlinu. Typ poskytované služby je rozčleněn podle rozsahu dodávky – pouze pronájem zmrzlinového stroje nebo zvýhodněný program pronájmu se závazkem odebíraných zmrzlinových směsí. V obou případech vám ochotně zapůjčíme vždy stroje kvalitní a plně funkční!


Bezplatný pronájem zmrzlinových strojů

Zajišťujeme zásobování zmrzlinou a dalším zbožím potřebným k prodeji točené zmrzliny a to včetně zmrzlinových strojů a reklamního materiálu. Potěšte své stálé hosty a získejte mnoho nových. Jsou vynikajícím startem i pro začínající podnikatele a zajistí vám spolehlivý zisk v rámci celé letní sezony! KVALITNÍ A VÝKONNÉ Rádi. Dopřejte svým zákazníkům zmrzlinu té nejvyšší jakosti!


Italské zmrzlinové stroje Frigomat jsou díky čtyřicetileté tradici a bohatým zkušenostem špičkou v oboru cukrářské techniky. Kromě strojů Frigomat prodáváme také cukrářské potřeby. Zásady o ochraně osobních údajů.


Rádi bychom Vám sdělili, že si všichni velice vážíme Vaší přízně. Přes uzavřené nájemní smlouvy s účinností od 01. Vás nebudeme požadovat nájemné za měsíc duben. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků, diskuzních příspěvků a dalších textů je povolenou jen se souhlasem provozovatele.


ZMRZLINOVÝ STROJ - stroj na zmrzlinu pro každého. S našimi obchodními partnery Vám, jako našemu zákazníkovi, zprostředkujeme zajímavé slevy z ceníkových cen. Firma Hustá zmrzlina s. Pole naší působnosti je Česká a Slovenská republika. Krátkodobý i dlouhodobý pronájem strojů na zmrzlinu.


Pronájem zmrzlinového stroje. Doprava a Zaškolení v ceně! Odkup pronajatého stroje za zůstatkovou cenu. Provozovatel na tomto webu zpracovává cookies potřebné pro fungování webových stránek, analytické účely a marketing. SERVIS – akce „Balíček V. Prodejem naše služby nekončí.


Vedle prodeje strojů nabízíme i komplexní služby spojené se servisem a údržbou zmrzlinových strojů. Nejlepší cena, jsme přímý dovozce zmrzlinových strojů. Veškeré stroje i náhradní díly máme skladem ihned k odběru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения