středa 16. května 2018

Penzion stará škola krkonoše

Stylové ubytování, restaurace s pravou českou kuchyní a široké sportovní vyžití v okolí Krušných hor ocení nejen nadšenci se zálibou v cyklistice, turistice a lyžování. Přímo kolem penzionu vedou značené, cyklistické, turistické trasy a okruhy pro běžecké lyžování. Kromě ubytování je k dispozici restaurace s krbem, bar, společenská místnost a sauna. Svou polohou je vhodný pro rodinné rekreace i pro firemní víkendy.


Dostupnost je vlastním autem až k chalupě.

Pobyt s polopenzí v Krkonoších. Single, double and multiple-bedded rooms are available. Wireless internet connection is available within the.


Vzhľadom k svojej polohe v lone prírody s nádherným výhľadom na okolité zalesnené kopce je Penzión to pravé pre Váš relax a oddych. Na místě funguje Wi-Fi. V okolí ubytování se lze.


Zajišťujeme kvalitní ubytování za rozumné ceny. Prohlédněte si veškeré akční nabídky a ušetřete na SlevyDnes.

V každej izbe sa nachádza stôl a stoličky, veľká chladnička s mrazničkou, LCD TV, veľký šatnik, kovové skrinky na osobné veci (tam si treba priniesť vlastný visiaci zámok). Je Vám k dispozici komfortní ubytování s celkovou kapacitou lůžek, restaurace s krbem, bar, společenská místnost s kulečníkem, šipkami a sauna. V budoucnosti zde plánujeme zřídit také Whirlpool. Vše co potřebujete před nákupem vědět najdete na SlevyDnes.


TULNÉ BYDLENÍ Nechte se okouzlit dechberoucí krásou Malé Úpy, téměř poslední historicky zachovalé horské vesničky. Příplatky, slevy a podmínky ubytování. Za škody způsobené domácími mazlíčky na zařízení a vybavení penzionu a restaurace zodpovídá jejich majitel, je povinen uhradit vzniklou škodu v plné výši.


Stará Škola Dolní Malá Úpa. Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Setrváním na webu s tímto souhl. Jaká vás zaujala nejvíce? Tato poloha je ideální pro milovníky turistiky, cykloturistiky, lyžování a odpočinku v přírodě.


Hezké, klidné prostředí v chráněné krajinné oblasti, s množstvím turistických stezek v lesích. Ideální pro rekreaci rodin s dětmi. Okoukněte vše, co pro dobrý výběr potřebujete.


Bohaté zázemí zahrnuje prodej skipasů, přičemž na lyžích lze dojet až k budově. K dispozici jsou i rodinné pokoje.

Všechny jsou vybavené varnou konvicí. Nabídneme Vám stylově zařízené a komfortní ubytování s výhledem na Krkonoše , které ocení turisté, rodiny s dětmi i party přátel. Součástí apartmánů je parkoviště a lyžárna s prostorem pro.


Vzdálenost Jindřichův Hradec - Jindřiš je pouze km. Penzion vznikl rekonstrukcí původní školní budovy, díky tomu nabízí útulné pokoje s osobitou atmosférou. Nachází se v obci Vikantice. Pro hosty je také k dispozici společenská místnost s výčepem a krbem pro večerní posezení, sauna s vnitřním bazénkem, venkovní terasa s ochlazovnou a odpočívárna. Rozdělením apartmánů do třech skupin a jednoho hotelového pokoje, jsme vyšli vstříc různým požadavkům zákazníků na způsob trávení dovolené.


Vybavení všech pěti apartmánů a hotelového pokoje je dle současných trendů, tak. Každý z těchto pokojů je vybaven ledničkou, televizorem, varnou konvicí, hrnečky, skleničky, kávovým a čajovým setem a vlastní koupelnou s WC.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения