pátek 11. května 2018

Penzion sušice

Restaurace a penzion U Vítovců. Najdete v něm příjemné zázemí při služební cestě i turistické návštěvě starobylého města na úpatí. Americké armády 8 Sušice Sušice.


Kromě pohodlného ubytování nabízí penzion také vinárnu, salonek, terasu a restauraci s tanečním parketem. Město Sušice , pravdivě nazýváno „Bránou Šumavy“, se nachází v předhůří Šumavy, uprostřed krásné přírody. Na jihu se táhnou státní hranice s Německem.

Do zdejšího okresu zasahuje NP Šumava, CHKO Šumava a Sušický přírodní park Kašperská vrchovina. Oblíbeným cílem turistů bývá v letních měsících řada historických památek jako jsou státní hrady. Tradičně velmi chutná kuchyně již několik let láká stále nové zákazníky, pro které je k dispozici vinárna, bar, salonek, terasa a prostorná restaurace s tanečním parketem. Chata U JAKUBA v Prášilech, BARBORKA v Hartmanicích, PENZION POD SEDLEM v Albrechticích u Sušice. Je situován tak, že jste prakticky v centru města v klidné čtvrti a nemáte to daleko ani do lesoparku Luh.


Zde můžete najít sportovní vyžití na stadionu, tenisových kurtech,nebo se jen procházet podél. Nově zrekonstruovaný penzion se nachází v klidném prostředí na okraji malé šumavské obce Dolejší Těšov. Oplocený areál penzionu nabízí na více jak 10. Jeho poloha ve středu Národního parku poskytuje jak velkou rozmanitost mnoha výletů na celé území NP Šumava a.

Město Sušice je nazýváno také Bránou Šumavy a proto pokud si pro ubytování zvolíte penzion v Sušici. Jedním z nejoblíbenějších míst v okolí Sušice patří rozhledna Svatobor s turistickou chatou, odkud je krásný výhled daleko na Šumavské vrcholy i do vnitrozemí. Můžete rezervovat pokoj nebo apartmán již od 4Kč za osobu a noc. V nabídce je celkem lůžek. V letních měsících ubytovaní hosté jistě využijí možnost vykoupat se v řece Otavě.


Apartmán u Josefa se nachází cca 2metrů od centra náměstí města Sušice. Veškeré obchody, zábava je v dosahu do minut chůze. Ubytování v centru Brány Šumavy. Apartmán se nachází v rodinném domě v klidné části, v blízkosti řeky Otavy.


Hella nabízí ubytování v soukromí se samostatným vchodem, ubytovací kapacita jsou dvou a tří lůžkové pokoje. Objednejte dárkový poukaz pro své nejbližší. V Sušici a okolí se lze věnovat pěší turistice, cyklistice a lyžování. Pension je dostupný celoročně vlastním automobilem,autobusová zastávka je hned vedle budo.


Pension a Roubenky se nacházejí v klidné části malebné vísky Petrovice, km od města Sušice , v krásné přírodě chráněné krajinné oblasti Šumava. Penzion Pod Kaštanem se nachází na skvělém místě. This property features both free WiFi and private parking free of charge.


Guests at the guest house will be able to enjoy activities in and around Sušice , like hiking, skiing and cycling. Všechny apartmány i pokoje mají vlastní kuchyň a sociálním zařízení.

Na zahradě gril, ohniště, hřiště, houpačka, písek. Vyberte si z více než penzionů - najdete hodnocení, fotky, ceny, vybavenost a přímé kontakty. Hotely, penziony, apartmány v Sušici a Pošumaví.


Sušice má hned několik kostelů, nejznámější z nich Kaple svatých Andělů Strážných (na hoře Stráž) a Kostel sv. Levné ubytování v Sušici, dovolená pro rodiny, slevy. Václava (poblíž centra) doplňují ještě Klášterní kostel svatého Felixe a dva hřbitovní kostely.


K významným sakrálním památkám Sušice zajisté patří beze sporu také Židovský hřbitov. Zajeli jsme se podívat na některé objekty v okolí Sušice. Nejvíce se nám líbilo okolí Srní a Kašperských Hor. Náhodou jsme projížděli vesničkou plnou potůčků, kde nás zaujalo.


Hospoda Ztracenka Břetětice u Sušice. Hospůdka Ztracenka a penzion jsou novostavby, vybudované podle staré šumavské architektury.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения