středa 23. května 2018

Lednička mrazí ale nechladí

Jednou z nich může být to, že lednička nechladí , ale přímo mrazí. Obvyklou situací je, že chladnička nevypíná, takže neustále chladí, až začne vznikat uvnitř námraza. Příčinou může být rozbitý termostat nebo relé.


Taková oprava vyžaduje odborný zásah, který neodkládejte, jelikož zdánlivě drobná porucha se. Chladnička se nevypíná. Proto chladí neustále, až v ní vzniká námraza. Nejspíš rozbitý termostat, popř.


Opravu neodkládejte, protože porucha se brzy změní ve stav, kdy lednice nestartuje a vyteče. Jak vyřešit, když vaše lednička mrazí , ale odmítá chladit? Poradí odborník z AP Servisu! Dobrý den, mám dotaz ohledně lednice Whirpool, jednomotorová.


Jsem opravdu laik, měl sem dojem, že jde o špatný termostat-usoudil sem podle toho, že se lednice jakoby snaží rozjet, ale po několika sekundách chcípne. C, tedy jsme sehnali dalšího specialistu a ten pravil to co xcpilot, že má své dny za sebou a oprava drahá. Pokud nechladí lednice a mrazák se vychladí na -20C pak není závada v uniklém chladivu. Kdyby uniklo chladivo tak by naopak spíš mohla jít trochu lednice, ale mrazák by absolutně nestíhal chladit. Pravděpodobně by se mohlo jednat o lednici s přepínacím ventilem.


Tam bych viděl problém. Nebo někde v termostatu. Mám rok a něco Samsunga lednici, běžela fajně, ale už zkraje mi přišlo, že nastavených 7st v chladicce neodpovídá-veci byly chladnější, neřešil jsem. Po odmrazení chladnička nechladí , ale mrazák mrazí.


Včera jsme rozmrazovali mrazák. Přítelkyně mi volal do práce, že mrazák nemrazí o chladničce nic neříkala. Přišel jsem domu a zkusil jsem. Mrazák mrazí , lednice nechladí , kompresor jede stále. Lednice nechladí ale mrazák mrazí - poradna, odpovědi na dotaz Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Lednice nechladí ale mrazák mrazí.


Dále zde naleznete další zajímavá související témata. Můžete si prohlédnout informace a reference na mém profilu a pokud budete mít zájem, zobrazte si mé kontakty kliknutím na „Ukázat kontakty“. Lednice má ve spodní části mrazák, který mrazí bez problémů, ale v horní části je v podstatě teplo. V současné době byla opět zprovozněna. Nastal probém - mrazák běží, chladící prostor nikoliv.


Kompresor naskočí, chvilku běží a poté vypne. Za někajý čas opět zapne a opět po krátké době opět vypne. Mrázák stále funguje, chladnička však nechladí. Tak jsem měřil povrchovou teplotu kompresoru - taky až přes 90.


Chcel by som poziadat o radu. Mam kombinovanu chladnicku,dole mrazak 100l a hore chladnicka 220l. Neviem cim to je ,ze mrazak vlastne mrazi na plno a chladnicka nechce chladit. Píšeš, že chladnička zozadu hreje, ale nechladí. Jedná sa o absorčnú chladničku bez komresora.


Absorpčné chladničky fungujú na princípe absorpčného chladenia, pri ktorom dochádza k pohlteniu plynného chladiva a následne k jeho vypudeniu. Roztok amoniaku je privedený do bojlera, nahreje sa a dochádza k stúpaniu amoniakovej.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения