pátek 4. května 2018

Káva mezzo

Suurim telekava internetis. Vali avalehele lemmikkanalid ja jaga häid saateid sõpradega! Tuto kávu pražíme zcela odlišným přístupem, než dosud námi pražené kávy. Jedná se o pražení se střídavým zahříváním zrna. Výsledkem tohoto procesu je káva vysoké jakosti, tvořená výběrem druhů špičkových jihoamerických káv - Arabic.


Doufáme, že vám naše káva přijde k chuti a prožijete spolu krásné. Všechna zrna jsou pražena zvlášť a poté míchána. To proto, že každé zrno je praženo do jiného stupně pro dosažení požadované chuti a větší komplexnosti. Obsahuje mimo jiné alkaloid kofein, který povzbuzuje srdeční činnost a zvyšuje krevní tlak. Především se káva pije pro své povzbuzující účinky.


Má lahodnou chuť a výrazné aroma. Jsme pražírna výběrové kávy. Našim hlavním cílem je poskytnout zákazníkům tu nejlepší kávu. Od nákupu zelené kávy až po její balení klademe důraz na kvalitu, pečlivé zpracování, správné pražení a nakonec správnou technologii balení kávy.


Prodej čerstvě pražené zrnkové kávy z celého světa. Jen pouhý jeden doušek kávy vykoupe skleslou duši v koupeli požitku a blažených snů. Výborné ceny kávy i bohatá nabídka. Pro kutily i výhodná balení zelené kávy.


Zatím bohužel chybí možnost volby typu pražení. Každá káva si u nás již podle svého zaručeného původu, zasluhuje velký respekt a jen tak docílíme toho že ji od nás dostanete v plné své exotické kráse. S námi poznáte chutě, které jste nepoznali.


Ochutnejte a vybírejte zároveň ze širokého sortimentu kávového příslušenství. Popis: Tato káva je pražena naprosto jiným způsobem, než ostatní kávy našeho obchodu. Další slevy kávy na Kupi. Zrnková káva Arabica Espresso Mezzo za akční ceny. Kávová směs sedmi druhů špičkových jihoamerických káv.


Tato káva se praží zcela odlišným přístupem, než dosud pražené kávy. Mletá káva 1 arabica. Je určena pro přípravu kvalitního espressa.


Hmotnost 100g Výrobce si vyhrazuje právo na změnu např. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Je určená na prípravu kvalitného espressa. Káva espresso mezzo 100g. Táto káva sa praží úplne odlišným spôsobom ako doteraz. Ide o praženie so striedavým zahrievaním zrna. Výsledkom toho procesu je káva vysokej akosti, tvorená výberom druhov špičkových káv.


Fantastická zmes vytvorená 100. Kávová zrnka z celého světa přivážíme do Albrechtic na severu Moravy, kde tuto krásně čistou a jednoduchou surovinu dále zpracováváme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения