pátek 18. května 2018

Krabice poštovní

Krabice poštovní

Krabice a zásilkové obaly. Nabízíme velmi široký sortiment krabic pro bezpečnou přepravu vašeho zboží. Naleznete zde jak běžné klopové krabice , tak zásilkové obaly s konstrukcí přizpůsobenou pro zasílání poštou a zásilkovými společnostmi. Rozměry do výšky mm odpovídají tarifu doporučeného psaní (RR) a umožní vám posílat zásilky, aniž byste museli připlácet za balíček.


Krabice poštovní

Praktické poštovní krabice mají výhodu ve své snadné manipulaci a skladnosti. Dodávají se totiž v rozloženém stavu. Velice jednoduše a bez pomoci lepidla je složíte v praktickou poštovní krabici. V naší široké nabídce naleznete poštovní krabice nejrůznějších rozměrů.


Prohlédnout si můžete i naše krabice a boxy. Potřebujete prostornější krabice ? Všechny naše poštovní kartony vyhovují podmínkám zasílání v poštovní přepravě. Ve vnitrostáním styku jsou stanoveny min.


Součet délky, šířky a výšky zásilky nesmí být vyšší než 3cm. Kartonové poštovní krabice. To, do jakého balení své produkty zabalíte, je skutečně velmi důležité. Vytvořte si krabice s vlastním logem a odlište se od konkurence.


Oproti běžným poštovním obálkám poskytnou zasílaným předmětům více prostoru a větší ochranu proti poškození, avšak díky tomu, že jejich rozměry odpovídají tarifům doporučeného psaní nebudete muset připlácet za poštovné. Bílé poštovní krabice RAJAPOST jsou perfektní pro přepravu produktů jakékoliv velikosti díky široké nabídce formátů. Vhodné pro zasílání tiskovin ve formátu A A A A Apro transport dekoračního zboží, domácích potřeb, bižuterie, značkových výrobků atd. Více informací Skladem ext. Vnitřní rozměry 1x 1x 1mm, barva bílá, zavírání s chlopní.


Dodáváno v rozloženém stavu, sestavení je snadné a rychlé. Plnobarevné poštovní krabice jsou lehké, odolné krabice na doručování produktů. Navrhněte si takové balení, které se vám bude líbit, objednejte si již od kusů. Doručení v rámci EU zdarma.


Jedná se o výseky z kartonu, na poštovní zásilky jsou většinou naprosto dostatečné. Plastové poštovní obálky a plastové poštovní obálky s odnosným uchem známé jako poštovní tašky jsou velmi vhodné pro zasílání textilu a jiného měkého zboží. Jsou velmi lehké, ale zároveň pevné a šetří tak i náklady na poštovné. Jejich rozměry, stejně jako pohodlné otevírání a uzavírání, vybízí k používání této krabice spíše jako úložné krabice s víkem. Díky své výšce je krabice s víkem skladná a můžete.


Krabice poštovní

Pokud hledáte kartonové krabice , lepící pásky a potisk lepících pásek, obálky, fólie, tašky, pytle a sáčky a další obalové materiály, jste u nás zcela správně. Na našem eshopu nabízíme kompletní sortiment obalového materiálu. Naleznete u nás krabičky, papírové krabice , krabice na stěhování či archivační. Množstevní jednotka: ks Zásilková poštovní krabice z třívrstvé lepenky vhodná jako přepravní obal menší velikosti, který se vejde svými rozměry do ceny klasické poštovní zásilky(doporučené psaní) a tedy je i poštovné cenově výhodnější. Jednoduché složení krabice bez nutnosti přelepovat klopy na dně krabice , stačí pouze před odesláním přelepit odklápěcí víko na horní straně krabice.


Poštovní krabice 3VVL - Frogpack.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения