úterý 29. května 2018

Dřevěný regál návod

Tyto dřevěné regály jsou vyrobeny z masivního dřeva bez následné impregnace a jsou vhodné k přímému použití, nebo také k vlastní barevné úpravě barvami na dřevo, případně mořidly. Návod na výrobu jednoduchého regálu. Pokud použijete hoblované hranoly a prkna, stačí vám jen ruční pilka a aku vrtačku.


Pak si můžete vyrobit regál téměčř jakýchkoli rozměrů. V takovém případě můžete navštívit firmu, která vám udělá regál na míru, podle toho, jak chcete. Ovšem na tuto variantu si budete muset naspořit, protože regál z masivu na míru vás bude něco stát. Další a tou nejlepší možností je vyrobit si dřevěný regál sám doma.


Uděláte si přesně, co chcete a vůbec to. Dřevěné regály vyrábíme z přírodního smrkového dřeva. Dřevo je tuzemského původu. Tyto regály jsou vhodné do domácnosti, do komory, do sklepa, do kanceláří, do obchodů atd. Provedení: Čtyřpolicový dřevěný regál je vyrobený z přírodního bambusového masivu, který je lakovaný.


Maximální nosnost police - kg. Dřevěný policový regál je vhodný k použití do předsíní, hal nebo garáží. Lze jej též využít jako nízký regál na odkládání různých doplňků a potřeb v domácnosti. Kupujte Spálenský dřevěné regály Jiří na Spalensky. Vyrábíme a dodáváme přesné, kvalitní výrobky a za dobré ceny.


Dřevěný regál pro skladování brambor a zeleniny je vyroben z masivního borového dřeva. Regál je dodáván ve formě natur, která zachovává přirozené vlastnosti dřeva, čímž je zajištěna vhodnost pro skladování potravin (netoxičnost materiálu). Regál díky své laťové konstrukce, zajišťuje adekvátní přístup vzduchu k potravinám, čím předchází jejich zkáze. Přečtěte si náš návod Jak vybrat regál. Nově regály s lamino policemi Novinkou jsou také regály s laminem v. Masivní dřevěný regál vyrobený z kvalitního borovicového dřeva.


Milovníky dřevěného nábytku jistě zaujme zejména kvalita spracování ,vzhled a hlavně , že se jedná o celomasivní výrobek. Jako ochranný faktor je použit bezbarvý lak ve vrstvách. Zároveň si můžete sestavit regál podle svých představ - kupte si samostatně prodávané nosníky, police, spojky a další materiál nutný pro smonotvání regálů. Objednejte si regály on-line a získejte následující výhody: - Regály vám dodáme až domů nebo do hodin připravíme k odběru v jedné z našich prodejen.


OBI dřevěný sklepní regál je vybaven čtyřmi policemi z jehličnatého dřeva s certifikátem FSC. Regál je určen k použití ideálně ve sklepě, garáži a skladovacích prostorech. Poskytuje dostatek úložného prostoru. Každá police má nosnost až kg.


Montáž je díky sešroubování velmi jednoduchá. Praktické dřevěné regály se vyrábějí z masivního dřeva, potom se nijak neimpregnují a jsou určené k přímému použití. Dají se upravit barvami na dřevo nebo namořit, čím se zvýší jejich životnost. Police mají nosnost až kg. K tomuto výrobku dodáváme montážní návod a vruty do dřeva.


Dřevěný psací stůl z masivu GENIUS, psací stůl masiv pro školáky od výrobce nábytku z masivu ROALHOLZ. Je vhodný k přímému použití, nebo k vlastní barevné úpravě barvami na dřevo, případně mořidly. Nosnost police je kg. Ke každému výrobku dodáváme vruty do dřeva a návod.


V balení samozřejmě naleznete spojovací materiál a návod , jak regál sestavit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения