pátek 18. května 2018

Dřevěný stojan na víno

Stojan na víno je výborný dárek a bytový doplněk. Stojany na víno máme seřazeny podle velikosti a úpravy. Budete mít víno vždy po ruce. Dřevěné stojany na víno jsou velmi oblíbené pro milovníky vína, kteří mají rádi své víno i na chatě.


Dřevěný stojan na víno Alkoholové výrobky prodáváme pouze osobám starším osmnácti let. VN - Elegantní dřevěný stojan z masivního dřeva v přírodním opracování s možností upravit si stojan dle vlastních představ. Stojan vyniká svým jednoduchým designem a stabilitou. Mějte své lahve dobře uskladněné a vždy po ruce!


Darčeky a doplnky k vínu Nerezový stojan na víno PNerezový stojan na víno je vkusným doplňkem, který ke kultuře vína prostě patří. Praktická pomůcka, kterou ozdobíte stůl, ale i zabráníte neúmyslnému převrhnutí láhve - praktická a elegantní součást každé domácnosti, vinotéky, či restaurace. Pořiďte si domácí vinotéku. Je to speciální lednice na víno. Když máte dobrý sklep, stačí regál či stojan na víno.


Dřevěný stojan na víno

Je libo dřevěný stojan na víno nebo spíše ten kovový? Zvolte až parametrů. Z užšího výběru si snadněji vyberete z nabídek ověřených e-shopů.


I to nejlepší víno potřebuje pečlivé uskladnění. Tak jako zkušený vinař, který si vybaví velkou vinotéku stojany na víno , tak i laik si může vybrat vhodný stojan jako doplněk domácnosti nebo zařízení své malé vinotéky ve sklepě. Vybírat si můžete ze stojanů dřevěných nebo kovových. Velký výběr dřevěných regálů na víno , mnoho druhů povrchových úprav. Regály na víno mohou elegantně doplnit váš interiér.


Dřevěný stojan na víno

Všechny regály na víno námi nabízené jsou vyrobeny v České Republice a konkrétně v podhůří Beskyd. Regály (stojany) na víno jsou vyrobeny pro běžné druhy. Ve více povrchových úpravách. Příjemně ladí s každým kuchyňským vybavením. Vlastnosti produktu: atraktivní stojan na láhve s alkoholem, místo pro lahví, stabilní a odolná konstrukce, snadný přístup k obsahu, atraktivní dekorace, kvalitní německý výrobek firmy Zeller.


Tento dřevěný stojan na víno je ideální pro milovníky vína, aby měli kde vystavit svou sbírku vín. Díky použitému masivnímu dřevu je tento ekologicky šetrný stojan velmi pevný, odolný a bude vám sloužit celá léta. Přírodní dřevo rovněž můžete natřít nebo nalakovat, aby se stojan hodil do vašeho stylu. Stojánek na ubrousky, na hrnečky nebo na víno ? A stojany na víno dokonce v několika verzích. Podle toho, jestli chcete efektně uložit jednu láhev nebo rovnou šest.


Dřevěný stojan na víno

V prvním případě doporučujeme netradiční protiváhový stojan , ve kterém víno tak trochu levituje, ve druhém případě klasický skládací. Chci vypálit vlastní motiv. Detail produktu Do obchodu. Každé víno , které stojí za to, si zaslouží mít své čestné místo na speciálním stojanu či v regálu. Ať už hodláte stojan na víno pořídit jako dárek sobě nebo někomu ze svých blízkých, určitě si vyberete přesně ten ve vašem stylu.


Kromě klasiky z kovových obručí najdete v nabídce i ratanové stojany.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения