pondělí 14. května 2018

Poleva na donuty

Donuty poleva recepty, které budete milovat. Tématické fráze: donuts recept donuts recept na donuty donut recept donuty recept donuty poleva na donuty recept na donuty s růžovou polevou recept na donuts recept na smažené donuty recept donuts testo na donuty těsto na donuty do donutovače recepty na donuts donut polevy na donuty donutovač recept donut top recepty donuts domácí. Přebytečný tuk necháme okapat na papírové utěrce. Mezitím co nám chladnou donuty , připravíme si polevy a posypky.


Do malého hrnce dáme mléko, nalámanou čokoládu a máslo. Vaříme za stálého míchání na mírném ohni do úplného rozpuštění čokolády. Oblíbený recept na nadýchané donuty – tento recept vás nikdy nezklame! Chutný TV Teplé mléko 5ml Teplá voda 1ml Sušené droždí g Cukr čajová lžička Počkáme minut. Prostredníctvom mojich receptov Ti chcem ukázať, že sa dá navariť rýchlo a zároveň aj chutne.


Neodsudzujem mäsíčko ani sladké. Podľa mňa máme jesť všetko, ale s mierou. Ve vyšší pánvi rozehřejte olej ( donuty musí plavat) a vkládejte postupně donuty.


Poleva na donuty

Nejlépe se mi vyndavaly obrácenou vařečkou. Nechte okapat na papírové utěrce. Polevy: Maliny propasírujte, šťávu smíchejte s citronovou a postupně přidávejte cukr. Poleva nesmí být moc tekutá, aby z donutu nestékala. Pečené donuty - recept.


Přečtěte si, jak jídlo správně připravit a jaké si nachystat suroviny. Vše najdete na webu Recepty. Vymažte formičky (plech) na koblížky (doughnuts) máslem, naplňte je těstem a povrch těsta uhlaďte nožem, namoženým do vody. Přikryjte a nechte opět kynout po dobu asi minut. Předehřejte troubu (horní i dolní ohřívání) na 1stupňů celsia (3stupňů fahrenheita, plyn stupeň 4), vložte plech (formičky) s těstem a pečte po dobu cca minut.


Tento recept mam z jednej talianskej relacie o vareni a je fantasticky pre nas, ktori lubime donatky, ale nemame stroj na ich vyrobu. Ja sama som bola prekvapena jednoduchou pripravou, ale ohromnym vysledkom a hoci su smazene, nie su vobec mastne. Jde to poměrně rychle, z každé strany stačí asi sekun proto od nich neodcházejte. Hotové donuty skládejte na plech vyložený papírovou utěrkou, nechte je lehce zchladnout a pak namáčejte v připravených polevách. Vykrajovátkem vykrojte kolečka, menšími vykrajovátky vykrojte střed a pokládejte na pomoučenou plochu.


Nakonec donuty přetáhněte potravinářskou fólií a nechte nakynout tak, aby zdvojnásobily objem. V Offbeat Donus se snažíme přinést trochu magie do Vašeho života tím, že Vám společně s nejlepší lokálně praženou kávou servírujeme nejen luxusní chuťový zážitek, ale také trochu toho kouzelného okamžiku, který každému vykouzlí úsměv na tváři. Na dnešok prišli na rad donuty , nakoľko som ich ešte nerobila. Základní poleva - cukrová, bílá - recept.


Poleva na donuty

Pokud si chcete koblížky ozdobit jahodovou polevou, rozmixujte jahody s cukrem, aby vám vznikla hladká tekutá poleva. Na čokoládovou polevu zahřejte mléko k bodu varu. Jakmile se začne mléko vařit, vypněte sporák, vložte čokoládu a cukr, a míchejte, dokud se zcela nerozpustí a nevznikne hladká poleva.


Rozpalte vysokou vrstvu oleje (optimálně na 180°C) a donuty postupně smažte asi 1–minuty po každé straně, až se nafouknou a zezlátnou. Tradiční polevou na donuty je takzvané glazé. Na glazé potřebujeme 2ml mléka, 1g cukru moučka, lžíce kukuřičného nebo zlatého sirupu a jednu lžičku vanilkového extraktu. Toto množství odpovídá donutům vyrobeným z cca 7g hladké mouky). Glazé připravíme smícháním všech ingrediencí, zatímco donuty kynou.


Poleva na donuty

Hotové donuty vystrkejte silikonovou stěrkou z formy a uložte na talíř vedle sebe, aby se nepomačkaly. Připravte si polevy, každý donut pomocí otvoru napíchněte na nějaký nástroj (použila jsem kulatou rukojeť příboru, která měla shodný průměr), pomocí kterého ho namočíte do polevy a dáte odkapat na kus pečicího papíru. Formy na donuty se vyrábějí převážně ze silikonu, ale pokud raději preferujete kov, můžete si pořídit i formu z teflonu. Vhodným doplňkem při tvorbě donutů je i vykrajovátko.


S jeho pomocí se vám podaří vytvořit během relativně krátké doby celou kopu donutů, které pak stačí jen dát do formy a hodit do trouby. Ve větším hrnci rozpalte vyšší vrstvu oleje a postupně smažte donuty z obou stran dozlatova. Do formiček na donuty můžeme kápnout trochu oleje a rozetřeme. Vychladlé donuty můžeme dozdobit barevnými polevami, například polevou z cukru moučka, trochy vody a. Všimnětě si, že donuty mají dva povrchy – hladký, ten byl na dně formy.


A hrubý, to je ten, co vyběhl. Do čokolády namáčím ten druhý, chytne se na něj víc čokošky. Po upečení donuty necháme vychladnout a po vyjmutí z formy zdobíme polevou a posypkou (můžeme použít třeba i oříšky, kokos nebo čokoládu).


Rozpustíme čokoládu s mlékem v mikrovlnce a poté přisypeme cukr, necháme stát 5-minut.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения