čtvrtek 10. května 2018

Rakev na auto půjčovna

Určitě budete s nabídkou spokojeni. Střešní boxy a nosiče vám odborně namontujeme zdarma. Pobočky máme v Kladně, Ústí nad Labem a Jablonci. Cena půjčení za den již od 6- Kč. Díky výšce 45cm vždy zbyde dost místa na transport ostatní lyžařské výbavy nebo fůry zavazadel.


Nosiče máme na většinu běžných modelů aut. Napište nám Váš model vozu a my vybereme i vhodné. Nové boxy Hapro - Rozšiřujeme nabídku boxů o nové modely značky Hapro. Nové střešní nosiče (příčníky) - Rozšiřujeme nabídku střešních nosičů o nové modely ŠKODA.


Nabízíme příčníky prakticky na všechny vozidla značky ŠKODA. Pokud chcete půjčit rakev na lyže na auto pro svoji dovolenou obraťe se na naší půjčovnu v Brně. Vždy není nutnost nákupu, proto NeuMAX. Především se soustředím na půjčení střešních nosičů přímo Vám na vůz, pro značky Škoda, Hyundai, Volkswagen a další. K dispozici jsou jak příčníky na klasické a integrované podélníky, tak klasické nosiče pro upevnění přímo na střechu vozidla.


Vypůjčení střešního boxu není umožněno osobám s trvalým bydlištěm na úřadě. Upozorňujeme nepoctivé zákazníky, že střešní autobox je označen firemními údaji. Nevrácení zapůjčeného auto boxu je oznámeno na Policii ČR a dále řešeno soudní cestou. Autobox NEUMANN, Whale 2- karbon Box nabízí ložný prostor např.


Tvary autoboxu jsou navrženy s ohledem na zajištění dobrých aerodynamických vlastností. Box jednoduše přimontujete ke střešnímu nosiči pomocí ocelových třmenů ve tvaru U a. Prodám střešní box na auto , auto box, rakev na auto , starší plně funkční bez poškození, klíček na uzamknutí, možno koupit včetně držáků na hagusy, obsah 320l. Nabídka autopůjčoven je opravdu pestrá.


Některé firmy se specializují na rozšířené a žádané škodovky. Jiné mají ve svých garážích automobilové skvosty. Její vozový park tvoří.


Téměř všechny nabízené produkty si u nás lze i zapůjčit. Umožňují převážet zavazadla, lyže, dětské kočárky a další vybavení. Rakev celou střechu (dlouhá, široká) Nejobjemnější typ rakví na auto. Sice zabere celou střechu a už tedy na střechu nepřipevníte žádné další zavazadlo, ale tyto rakve vás ohromí svým objemem.


Naše půjčovna přívěsných vozíků nabízí k zapůjčení jak přívěsný vozík s plachtou, tak bez plachty. Stačí jen na střechu umístit praktickou rakev a úložný prostor najednou nebude problémem. Všechny střešní boxy alias rakve na Autodoplňky-obchod. Kromě nich u nás najdete také držáky, adaptéry nebo ochranné návleky na třmeny.


THULE a českých HAKR či Neumann. Snížili jsme pro Vás některé kauce i půjčovné na den. Rozšířili jsme pro vás sortiment autoboxů. Pořídili jsme pro vás úplně nový autobox Touring 7a Motion 90 dále připravujeme nově i Dynamic 8a další boxy z řady Touring. Naše půjčovna autostanů Vám nabízí autostany pro osobní, terénní i dodávkové vozy.


Při převzetí Vám vše podrobně vysvětlíme a provedeme montáž na střešní nosič Vašeho vozu. Půjčovna sportovních aut. Pokud váháte, domluvte si nejprve schůzku a přijeďte se na naše autostany podívat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения