úterý 29. května 2018

Cibulový jarmark hořovice program

Konají se vždy první sobotu v měsíci říjnu. Ochutnávka a prodej medoviny a medového punče. Prodej svíček a ozdob z včelího vosku.


Upozorňujeme na možné zrušení některých akcí z důvodu šíření Koronaviru. Prosíme ověřte si u organizátorů, zda se akce uskuteční. Kromě několika tisíc cibulových copů se zde prodá několik tun cibule k uskladnění.


Jarmark probíhá na náměstí, v hlavních ulicích, v kulturních zařízeních, ale i na zámku. Nechybí tradiční selské sýry a uzeniny. Vedle pochutin se zde prodávají různé výrobky českých řemeslníků. Jarmark se koná na náměstí, v ulicích a kulturních zařízeních města.


Tradiční celoměstská akce, výstavy, kulturní program , stánky, řemesla. K people interested and 1. Musíte si ovšem přivstat, aby jste si odnesli krásný cibulový cop, které jsou většinou brzy vyprodané. A jelikož je to jarmark , tak přijíždí pšstitelé, chovatelé, prodejci a řemeslnící z celé republiky. Tak nezapoměňte a přijeďte.


Kromě všude přítomné cibule budou k mání také perníky, burčák a další produkty zemědělců. Nebudou chybět ukázky nejrůznějších řemesel, hudební vystoupení, výstava ovoce, zeleniny, léčivek a citrusů. A svými úlovky se pochlubí i houbaři. Představí se také tradiční řemesla.


Můžete také vyzkoušet letní aquapark a některou z řady značených turistických tras a cyklostezek, které vás zavedou do tajemných brdských lesů. Součástí akce budou letos mj. V posledních letech návštěvnost značně přesahuje deset tisíc účastníků z celé republiky.


Doufejme, že tentokrát příznivců přibylo a odpůrců ubylo, protože návštěvníci přec jen oceňují večerní sváteční atmosféru, kdy se lidé, známí a přátelé potkávají v lidsky oživlém městě v místech, kudy se povětšině ruku valí jen auta a. Budeme rádi, když si i přes nepřízeň počasí uděláte čas, a přijdete si nás poslechnout v sobotu 5. Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Na něm se každoročně prodá několik tun cibule. Ale jako na každém správném jarmarku zde nechybí ani jiná zelenina, ovoce a mnohé další. Pletou je až týdny.


Tento obří cop je dlouhý 2. Hořovice patřily cibulovému jarmarku. Termín do odvolání (min. po dobu nouzového stavu, který je na dnů). DVA NAHATÝ CHLAPI nový termín 10. Z důvodu konání jarmarku nebude možný příjezd a parkování u zámku, počítejte s dostatečnou časovou rezervou.


Místní organizace Českého zahrádkářského svazu zde uspořádala již 23. Na návštěvníky čekaly tisíce nazdobených cibulových copů a tuny cibule. Cibulový jarmark ovšem není jenom tržiště s cibulí.


Jako na správném jarmarku zde návštěvníci najdou všechno! Průmyslové zboží, domácí potřeby, různé suvenýry, zahradnické výpěstky, potřeby pro zahrádkáře, stánky s občerstvením včetně rozmanitě zdobených perníků. Programem nás provede divadlo Prima den, děti se zase mohou těšit na pohádku. Svou výškou a šikovností nás ohromí akrobati na chůdách, v humorných scénkách se nám představí Divadlo Hej rup, nebude chybět ani hudba a další bohatý doprovodný program. Trhy, poutě a jarmarky se konají takřka celoročně.


Většina větších obcí má svou pravidelnou pouť, v řadě z nich se konají pravidelně jarmarky a trhy, poutě, jarmarky a trhy bývají také nedílnouo součástí městských slavností a dalších velkých akcí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения